Τόκυο 2020: Το «ευχαριστώ» των Μάντη και Καγιαλή για την ολοκλήρωση του μεγάλου ολυμπιακού ταξιδιού τους

Με ένα μήνυμά τους στο facebook οι χάλκινοι ολυμπιονίκες του Ρίο ντε Τζανέιρο Τάκης Μάντης και Παύλος Καγιαλής ευχαρίστησαν όσους αρμένισαν παρέα τους σε χαρές και λύπες.

Αναφορικά με την φετινή τους προσπάθεια, αν και αναγνώρισαν οτι ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, επισήμαναν ότι δυστυχως κάποια λάθη τους στέρησαν το μετάλλιο.

Η ανάρτηση του Τάκη Μάντη και του έχοντα ρίζες και από την Ξάνθη Παύλου Καγιαλή, οι οποίοι υπενθυμίζεται ότι στο Ριο βρέθηκαν χάρη και σε χορηγια του Ξανθιωτη Νικου Λάσκαρη (η αναρτηση τους συνοδευτηκε από την ανωτέρω φωτο του Νικου Αλευρομίτη):

«Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς που ήσασταν δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια και αρμενίσαμε παρέα σε χαρές και λύπες.
Σίγουρα θέλαμε να σας φέρουμε ένα μετάλλιο, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε αυτήν την φορά. Παλέψαμε κάθε κούρσα και δουλέψαμε πολύ σκληρά όλα αυτά τα χρόνια σαν ομάδα για να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση γι αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Τα καταφέραμε.
Είμασταν καλύτεροι από ποτέ, αλλά δυστυχώς κάποια λάθη μας κράτησαν μακριά από τα μετάλλια.
Είμαστε ευγνώμων για την μέχρι τώρα αθλητική μας πορεία και που κλείσαμε το κεφάλαιο της κατηγορίας 470 που τόσο αγαπήσαμε με μια 8η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο που σίγουρα έχουν γράψει την δική τους ξεχωριστή ιστορία και είμαστε μέρος αυτής.
Συγχαρητήρια σε όλη την Ολυμπιακή ομάδα που βρέθηκε στο Τόκιο και πάλεψε και συνεχίζει να παλεύει με ήθος και αξιοπρέπεια για την γαλανόλευκη μας!
Με εκτίμηση και ιστιοπλοΐκούς χαιρετισμούς
Τάκης & Παύλος»