Σφήνα για SL2 ο Απόλλων Πόντου που θέλει να πάρει τη θέση Ορφέα Ξάνθης ή των υπολοίπων

Ο Απόλλων Πόντουυποβιβάσθηκε από την Football League και θα πρέπει να γίνει εκκαθάριση της ΠΑΕ και να φτιάξει μια καινούργια ομάδα ο ερασιτέχνης Απόλλων Καλαμαριάς για να παίξει στη Γ’ Εθνική.

Παρ’ όλα αυτά, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «sfina», ο Καλαϊτζίδης έχει “πλευρίσει” τον Λεουτσάκο και έχει την απόλυτη στήριξή του για να παίξει ο Απόλλων Πόντου στην SL2, εάν δεν καταφέρουν να αγωνιστούν σε αυτό το πρωτάθλημα κάποιες ομάδες, λόγω έλλειψης αδείας.

Πέρα από τον Ορφέα Ξάνθης, ο οποίος ήδη δήλωσε συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, ακολουθεί η Σαντορίνη, η Παναχαϊκή και ο Ιάλυσος που σήώσαν αδυναμία και δεν θα συμμετέχουν.

Υπάρχουν επίσης ομάδες που δεν έχουν πάρει άδεια, λόγω διαφόρων προβλημάτων και άλλες οι οποίες δεν θα καταφέρουν να βρουν 350.000 ευρώ για το μετοχικό κεφάλαιο, αλλά και κάποιες άλλες, όπως το Καναλάκι, η Μηχανιώνα, το Στεφανοβίκειο, που έπαιξαν μπαράζ ανόδου, αλλά δεν είναι έτοιμες (οικονομικά), για να παίξουν πιο πάνω.

Ο Καλαϊτζίδης έχει τα λεφτά της συμμετοχής στην Super League 2 (άλλωστε πλησίασε και την Τρίγλια), δεν έχει πρόβλημα στο μετοχικό και στο πόθεν έσχες (του αδερφού του), άρα αυτό που θέλει να πετύχει, είναι να πιέσει πλέον για να παραμείνει αυτός με τον Απόλλωνα Πόντου και έδρα τα Βατάνια Πιερίας στην κατηγορία, άρα ενώ έχει υποβιβαστεί στη Γ’ Εθνική, να κερδίσει και δυο κατηγορίες!

Oι Καλαμαριώτες παράγοντες μέχρι στιγμής έχουν σηλώσει συμμετοχή στη Γ’  Εθνική, πλήρωσαν τα 800 ευρώ παράβολο και περιμένουν τις εξελίξεις.