Γ’ Εθνική: Για τρίτη σερί σεζόν στον Αιολικό ο Σπύρος Βρονταράς

Την επέκταση της συνεργασίας του με τον πρώην πορτιέρε των Πανθρακικού και Ξάνθης Σπύρο Βρονταρά για τρίτη συνεχόμενη χρονια ανακοίνωσε ο Αιολικός.

Ο 37χρονος (11/12/1984) τερματοφύλακας με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη μεταγράφηκε στην Μυτιλήνη και τον Αιολικό τον Οκτώβριο του 2019, έπειτα από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ομάδας της Μυτιλήνης συμφώνησαν σε όλα και αποφασίστηκε το deal μεταξύ των δύο πλευρών. Υπενθυμίζεται πως στην τρίτη του αυτή σεζόν θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Μανώλη Παπαματθαιάκη, που επίσης έχει το δικό του παρελθόν στην Θράκη.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του από τον Κανάρη Θεσσαλονίκης, για να έρθει το 2004 στην Κομοτηνή για σπουδές. Εκεί φόρεσε την φανέλα του Πανθρακικού της Δ’ Εθνικής. Συνέχισε να αγωνίζεται σ’ αυτόν και στις τρεις τότε επαγγελματικές κατηγορίες ως το 2010, καταγράφοντας με την ομάδα της Θράκης 66 συμμετοχές σε Α’, Β’ και Γ’ Εθνική. Την περίοδο 2010-11 πήρε μεταγραφή για τη Ξάνθη, στην οποία δεν κατέγραψε ωστόσο κάποια επίσημη συμμετοχή. Αργότερα, το 2013 πέρασε ξανά από την Θράκη ώστε να ξαναγωνιστεί με την φανέλα του Πανθρακικού. Στην δεύτερη θητεία στην Κομοτηνή μέτρησε 6 συμμετοχές και αποχώρησε έπειτα από ένα εξάμηνο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Αιολικού:

«Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Σπύρο Βρονταρά.

Ο 37χρονος τερματοφύλακας θα υπερασπίζεται για τρίτη αγωνιστική περίοδο την εστία της ομάδας μας, προσθέτοντας εμπειρία στο έμψυχο δυναμικό μας.

Ο Βρονταράς, που ήταν και ένας εκ των αρχηγών του Αιολικού τα τελευταία δύο χρόνια, μετρά περισσότερες από 220 συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες, έχοντας αγωνιστεί σε Πανθρακικό, Ξάνθη, Φωκικό, Παναχαική, Κέρκυρα, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Νίκη Βόλου και Καβάλα πριν έρθει στη Μυτιλήνη. 

Σπύρο, σου ευχόμαστε μια υγιή αγωνιστική περίοδο, γεμάτη επιτυχίες.

Χαρά μας που και φέτος θα είμαστε μαζί!»