ΕΠΣ Έβρου: Σεφτέ με Παγουλάτο για την ΠΑΕ Ριζίων

Η πρώτη μεταγραφή ενόψει της νέας χρονιάς για την ΠΑΕ Ριζίων ακούει στο όνομα Παναγιώτης Παγουλάτος.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Μελιτέα και στην συνέχεια αγωνίστηκε στην ομάδα του Ιωάννη Παπάφη και στην ΑΕ Μαρτίου. Έχει αγωνιστεί ακόμη στον ΑΟ Βυτουμά Τρικάλων και στις ομάδες του ΣΑΟΣ, της ΑΕ Διδυμοτείχου και της Δόξας Ελληνοχωρίου απ’ όπου και αποκτήθηκε.

Η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε.Ριζίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 28χρονου μεσοεπιθετικού Παγουλάτου Παναγιώτη!!!

Ο Παναγιώτης κατάγεται από την Θεσσαλονίκη, είναι γεννηθείς το 1993 και βρίσκεται στην περιοχή μας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων!!!

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ΕΠΣ Θεσσαλονίκης και στις ακαδημίες του ΜΕΛΙΤΕΑ, στην συνέχεια αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα του Ιωάννη Παπάφη και στην ΑΕ ΜΑΡΤΙΟΥ.

Στην ΕΠΣ Τρικάλων αγωνίστηκε στον ΑΟ ΒΥΤΟΥΝΑ.

Στην ΕΠΣ Έβρου αγωνίστηκε στην ομάδα του ΣΑΟΣ, στην ΑΕ Διδυμοτείχου και τέλος στην Δόξα Ελληνοχωρίου από όπου και αποκτήθηκε!!!

Ευχαριστούμε πολύ την διοίκηση της Δόξας Ελληνοχωρίου για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή!!!

Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στην οικογένεια της Π.Α.Ε.Ρ και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με πολλές επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς!!!