Έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα στη Σαμοθράκη ο γιατρός των Ακαδημιών του Κερατσινίου

Σε δυστύχημα στη Σαμοθράκη έχασε τη ζωή του ο γιατρός των Ακαδημιών του Κερατσινίου, Πολυχρόνης Σταγάκης σοκάροντας όλη την αθλητική οικογένεια της ομάδας του Πειραιά.

Σύμφωνα με το e-evros.gr, το δυστύχημα συνέβη αργά το απόγευμα της Πέμπτης (5/8) ενώ ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί πλήρως οι συνθήκες. Το σημείο του συμβάντος είναι η διαδρομή προς σε κάποια από τις βάθρες. Έξι άτομα από το πυροσβεστικό κλιμάκιο της Σαμοθράκης επιχείρησαν στο σημείο με παρουσία γιατρού.

Οι ντόπιοι κάτοικοι του νησιού απευθύνουν έκκληση στους νεαρούς κατασκηνωτές να αποφεύγουν το βουνό και ειδικά τα δύσβατα σημεία του καθώς παρά την μεγάλη ομορφιά του, σε ανθρώπους που δεν έχουν καλή γνώση της περιοχής μπορεί να λειτουργήσει ως παγίδα θανάτου.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος άνθρωπος χάνει τη ζωή του στις πλαγιές του Σάος, ενώ ειδικά φέτος οι ντόπιοι απευθύνουν ακόμη μεγαλύτερη έκκληση για προσοχή, καθώς το βουνό έχει πλημμυρίσει από κατασκηνωτές που στην πλειοψηφία τους είναι πολύ νεαρής ηλικίας.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟ Κερατσίνι :

«Η οικογένεια του ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΊΝΙ θρηνεί την απώλεια του γιατρού των ακαδημιών της Σταγάκη Πολύχρονη.

Ένας νέος άνθρωπος μόλις 32 χρονών, άφησε την τελευταία του πνοή, ύστερα από δυστύχημα στο νησί τής Σαμοθράκης.

Σύσσωμη η ομάδα του ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΊΝΙ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του δικού της ανθρώπου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…»