Τόκυο 2020: Ευχαρίστησε Ξάνθη και Ιαπωνία, επέστρεψε Νέα Ζηλανδία και περνάει 14ημερη καραντίνα ο Έλιοτ

Καθόλου μετανιωμένος για την ευρωπαϊκή περιπέτειά του στην ομάδα της Ξάνθης δεν εμφανίστηκε ο Κάλαν Έλιοτ, μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης της πατρίδας του μετά την επιστροφή του στη Νέα Ζηλανδία με την ολυμπιακή ομάδα της πατρίδα του.

Ο νεαρός νεοζηλανδός δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε λεπτό στην ομάδα της Ξάνθης, αλλά παρόλα αυτά κατάφερε το καλοκαίρι συμμετέχοντας σε προπονήσεις της Εθνικής Ομάδας να κερδίσει τον ομοσπονδιακό προπονητή, να κληθεί στην ολυμπιακή ομάδα και να καταφέρει μάλθσα να γίνει και βασικός στα τελευταία παιχνίδια του ολυμπιακοου τουρνουα.

Η Νέα Ζηλανδία κατάφερε να προκριθεί από την φάση των ομίλων και έφτασε μια ανασα απο τα ημιτελικά και το μετάλλιο, ωστόσο ηττήθηκε στον προημιτελικό του περασμένου Σαββάτου στην διαδικασία των πέναλτι από την Ιαπωνία. Μια ημέρα πριν είχε γίνει γνωστό ότι αν και είχε συμβόλαιο με την Ξάνθη, τελικά θα συνεχίσει στο Ουέλιγκτον.

Ετσι λοιπον μετά το τέλος της παρουσιας του στο ολυμπιακο τουρνουα ο Καλαν Ελιοτ επέστρεψε στην Νέα Ζηλανδία και όπως απαιτουν οι κανονισμοί εκει, θα περάσει 14ημερη καραντίνα πριν ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα, που είναι πάντως και η παλιά. Σε δηλώσεις του στον Τυπο της Νέας Ζηλανδίας ο Ελιοτ ευχαρίστησε την ομάδα της Ξάνθης για την ευκαιρία που του έδωσε να έρθει στην Ευρώπη, κυρίως όμως τον ομοσπονδιακό προπονητή της Νέας Ζηλανδίας για την ευκαιρία που είχε να βρεθεί στην Ιαπωνία και να ζήσει την εμπειρία των ιδιαίτερων αυτών Ολυμπιακών Αγωνων, αλλά και τους διοργανωτές για την φιλοξενία.

Υπενθυμίζεται ότι όπως αποκάλυψε το ThrakiSportS, ενώ ο Κάλαν Ελιοτ βρέθηκε ως παίκτης της Ξάνθης στο Τόκυο, στο επίσημο σύστημα ενημέρωσης της διοργάνωσης και της ΔΟΕ ποτέ δεν αναφέρθηκε η Ξάνθη ως ομάδα του και χάθηκε ετσι μια μεγάλη ευκαιρία να διαφημιστεί η ομάδα της Θράκης σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση…