Γ’ Εθνική: Στην Έυβοια και τη Νέα Αρτάκη συνεχίζει ο πρώην φορ του Πανθρακικού και Σουφλίου Μπάμπης Ζυγκερίδης

Στην Εύβοια και τον ΑΟ Νέας Αρτάκης για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην σέντερ φορ του Πανθρακικού και του Έβρου Σουβλίου, Μπάμπης Συγκερίδης.

Ο 26χρονος επιθετικός (γεννήθηκε στις 13.05.1995) στον Λιθότοπο του Νομού Σερρών. Πέρυσι αγωνίστηκε στον ΑΟ Υπάτου. Τη σεζόν 2019-20 ήταν στον Απόλλωνα Παραλιμνίου, ενώ πριν τρία χρόνια ανήκε στον Πανσερραϊκό, χωρίς να πάρει όμως τις ευκαιρίες που θα ήθελε (3 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο με ένα γκολ).

Τον Ιανουάριο πήρε μεταγραφή στην Καλλιθέα με την οποία αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια στη Football league πετυχαίνοντας κι ένα γκολ. Ο υψηλόσωμος επιθετικός έχει 59 συμμετοχές στη Γ΄ Εθνική και 15 γκολ με την Κοζάνη, τον Έβρο Σουφλίου και την Α.Ε. Καραϊσκάκης, ενώ αγωνίστηκε στη Football league και με τον Πανθρακικό (10 συμμετοχές-1 γκολ) πριν η ομάδα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση, αναφέρει

«Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία του με τους ποδοσφαιριστες ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ ΕΥΘΥΜΙΟ και ΖΥΓΚΕΡΙΔΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ και έναρξη συνεργασίας του για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2021 – 2022 στο νέο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Ο ΘΥΜΙΟΣ αγωνίζεται ως Κεντρικός Μέσος και έχει αγωνιστεί με επιτυχία μεταξύ άλλων ομαδων με τις ομάδες των Παναχαικης , Καλαμάτας , Δοξα Δράμας , Πανηλειακού , Παναιγιαλείου , Θυελλα Πατρών κ.α.
Ο ΜΠΑΜΠΗΣ αγωνίζεται ως Κεντρικός Επιθετικος και έχει αγωνιστεί με επιτυχία μεταξύ άλλων ομαδων με τις ομάδες των Πανσερραϊκού , Καλλιθέας , Πανθρακικου , Ζακύνθου . Αππολων Παραλιμνίου , ΑΟ Υπατου , Κοζάνη κ.α. Ευχόμαστε στον Εύθυμη και Χαράλαμπο, πάνω από όλα υγεία , δύναμη και προσήλωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχουν τεθεί.
Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Α.
».

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται