Τόκυο 2020: Χαιρετίζουν το μετάλλιο του Εβρίτη Σιδέρη Τασιάδη με την Γερμανία οι Olympians Ελλάδος

Ο Συλλογος των Ελλήνων Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες χαιρέτισε με ανάρτησή του στα social media το μετάλλιο που κατέκτησε ο Εβρίτης Σιδέρης Τασιάδης για την Γερμανία στο κανόε καγιάκ την περασμένη εβδομάδα.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν τονίζουν ότι «μπορεί o Σιδέρης να μην αγωνίζεται με τα χρώματα της Εθνικής μας Ομάδας, όμως πρόκειται για ομογενή αθλητή, ο οποίος γεννήθηκε στη Θράκη, στον Έβρο, και οι γονείς του μετανάστευσαν στη Γερμανία, όπου συνέχισε τη ζωή του και την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό».

«Η Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες-ΕΣΟΑ ολόθερμα συγχαίρει τον Ελληνογερμανό συνάδελφό της και θα χαρούμε να τον συναντήσουμε στη γεννέτειρά του χώρα σε πρώτη ευκαιρία!», επισημαίνουν οι Olympians Ελλάδος.

Η ανάρτησή τους:

«H EΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!
Το Χάλκινο Μετάλλιο στο Σλάλομ κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ο Σιδέρης Τασιάδης OLY, όπου αγωνίστηκε εκπροσωπώντας τη Γερμανία. Μπορεί o Σιδέρης να μην αγωνίζεται με τα χρώματα της Εθνικής μας Ομάδας, όμως πρόκειται για ομογενή αθλητή, ο οποίος γεννήθηκε στη Θράκη, στον Έβρο, και οι γονείς του μετανάστευσαν στη Γερμανία, όπου συνέχισε τη ζωή του και την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό. Η Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες-ΕΣΟΑ ολόθερμα συγχαίρει τον Ελληνογερμανό συνάδελφό της και θα χαρούμε να τον συναντήσουμε στη γεννέτειρά του χώρα σε πρώτη ευκαιρία!
Παράλληλα, άλλη μία μεγάλη επιτυχία για τον Ελληνικό Στίβο καθώς Katerina Stefanidi OLY και Nikoleta Kyriakopoulou ΟLY προκρίθηκαν στον τελικό του Άλματος επί Κοντώ, ενώ οι συνάδελφοί μας της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών, θα αντιμετωπίσουν το Μαυροβούνιο στα προημιτελικά του Ολυμπιακού Τουρνουά Water Polo μετά την αήττητη πορεία τους στη φάση των Ομίλων και τελευταίο αγώνα της το 14-5 επί των ΗΠΑ.
#RESPECT TO ALL»