Τόκυο 2020: Αναχωρεί από το Τόκυο και επιστρέφει στην αγκαλιά της κόρης και του συζύγου της η Βούλα Παπαχρήστου

Στην αγκαλιά του Ξανθιώτη συζύγου της Λάζαρου Χαριτωνίδη και της κόρης τους επιστρέφει σε λίγες ώρες η Βούλα Παπαχρήστου, καθώς αναχωρεί από το Τόκυο.

Η πρωταθλήτρια του τριπλούν είχε προγραμματισμένη πτήση περίπου στις 14:00 το μεσημέρι με την Lufthansa που εκτελείται με τις ιαπωνικές αερογραμμές με πρώτη στάση την Φρανκφούρτη και από εκεί με άλλη πτήση για την Αθήνα, όπου αναμένεται ξημερώματα Τετάρτης.

Βάσει του κανονισμού που υπάρχει στους Ολυμπιακούς Αγωνες για τον Covid-19, κάθε αθλητής ή αθλήτρια πρέπει να έχει αναχωρίσει από το ολυμπιακό χωριό δύο 24ωρα μετά την ολοκλήρωση του αγωνα του. Η Παπαχρήστου αγωνίστηκε Παρασκευή αλλά επειδή ο τελικός ήταν Κυριακή, έστω και αν δεν προκρίθηκε, της δόθηκε η δυνατότητα να παραμείνει λίγο παραπάνω και να φύγει με την προγραμματισμένη πτήση της Τρίτης.

Στην ίδια πτήση πάντως θα υπάρχουν και άλλοι αθλητές από τον ελληνικό στίβο που ολοκλήρωσαν την παρουσία τους, ώστε να μην νιώθει μόνη. Συγκεκριμένα, η Ραφαέλα Σπανουδάκη που ολοκλήρωσε την παρουσία της στα σπριντ και η δισκοβόλος Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου.