Έκανε το μεγάλο άλμα στην Α2 και τον ΑΟ Αγρινίου ο Εβρίτης Δήμος Κεραμάρης (+photo)

Στην Α2 Ανδρών και το Αγρίνιο συνεχίζει την μπασκετική του πορεία ο 19χρονος Εβρίτης Δήμος Κεραμάρης, που την περσινή σεζόν ανήκε στην Γ’ Εθνική και την Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Μάλιστα ήταν αντίπαλος με την Ασπίδα και τον Αρίωνα Ξάνθης, αλλά με τις απαγορεύσεις εξαιτίας του κορωνοϊού, δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Ξεκίνησε την μπασκετική του πορεία από τον ΑΟ Αλέξανδρος στην Αλεξανδρούπολη και εκεί παρέμεινε ως τα 15 του χρόνια. Εν συνεχεία μετακόμισε στον Μαντουλίδη, στον οποίο αγωνίστηκε για 3 σεζόν. Έπαιξε στο παιδικό και στο εφηβικό τμήμα ενώ με την ανδρική ομάδα του Μαντουλίδη συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής την περίοδο 2018-19 (χρόνο συμμετοχής είχε πάρει και την σεζόν 2017-18). Την σεζόν 2019-20 πριν την Ελπίδα Αμπελοκήπων, αγωνίστηκε για έναν χρόνο στον Απόλλων Καλαμαριάς, ενώ πλέον ετοιμάζεται για την μεγάλη πρόκληση στην Α2 Ανδρών.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του Δημοσθένη Κεραμάρη. Ο νέος παίκτης της ομάδας μας είναι 19 ετών, έχει ύψος 1,95 μ. και αγωνίζεται στις θέσεις “1” και “2”. Ξεκίνησε την καριέρα του στη γενέτειρά του την Αλεξανδρούπολη και στη συνέχεια έπαιξε σε Μαντουλίδη, Απόλλωνα Καλαμαριάς και πέρσι στην Ελπίδα Αμπελοκήπων. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Α.Ο.Α. και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας».