Αλλαγή σελίδας για τον Ντέμη Νικολαΐδη μετά το διαζύγιο με τη Δέσποινα Βανδή

Μετά από 18 χρόνια η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης έβαλαν τέλος στον γάμο τους με μια λιτή ανακοίνωση και τώρα, λίγους μήνες αργότερα, φαίνεται πως και οι δυο έχουν κάνει νέα αρχή στην ζωή τους!

Το Youweekly.gr πριν από λίγο καιρό έφερε στην δημοσιότητα αποκλειστικά και για πρώτη φορά φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή με μελαχρινό συνοδό από μπάνιο τους στην παραλία. Σήμερα, το περιοδικό Ciao με δημοσίευμά του αναφέρει πως και ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει… ένα φλερτ στην ζωή του!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Ciao, λοιπόν, ο Εβρίτης πρώην ποδοσφαιριστής και παράγοντας έχει ξεκινήσει ένα φλερτ, με ένα από τα μοντέλα του GNTM. Ένα φλερτ που ακόμη είναι στα πρώιμα στάδιά του και κανείς δεν ξέρει που θα οδηγήσει.

Όσοι τον ξέρουν πάντως λένε ότι είναι ήρεμος κι ευτυχισμένος, όσο ευτυχισμένος μπορεί να είναι κάποιος όταν τελειώνει μια σχέση ζωής.

Σχολιάζοντας τον χωρισμό του ζευγαριού στην εκπομπή Love It, η δημοσιογράφος, Μάρτζυ Λαζάρου έκανε μια νέα αποκάλυψη αναφορικά με την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

«Εγώ αυτό που εισπράττω και αυτό που καταλαβαίνω είναι πως ήταν μια απόφαση συνειδητή. Θεωρώ και πιστεύω και οι πληροφορίες οι δικές μου λένε πως τυπικά μένανε μαζί για τα παιδιά. Καταλαβαίνω πως σαν ζευγάρι είχαν χωρίσει νομίζω αρκετά χρόνια πριν. Αρκετά. Όταν υπάρχουν παιδιά, σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι επιπόλαιο» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος για το ζευγάρι.

Πηγή: youweekly.gr