Υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο στη Basket League ο Γιάννης Ευσταθιάδης

Επαγγελματικό συμβόλαιο με το Περιστέρι στη Basket League αναμένεται να υπογράψει 18χρονος Ξανθιώτης Γιάννης Ευσταθιάδης, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ.

Ο ταλαντούχος παίκτης που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Αρίωνα Ξάνθης, κατέκτησε την φετινή σεζόν το πρωτάθλημα Εφήβων ΕΣΚΑ, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ για τις υποχρεώσεις με την Εθνική Εφήβων στο European Challenger.

Όταν επιστρέψει, θα διεκδικήσει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο Final-6, το οποίο κατέκτησε επίσης την περσινή σεζόν, ενώ στη συνέχεια θα ενταχθεί στην ομάδα του Περιστερίου για την προετοιμασία της επόμενης σεζόν και θα υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει ότι οι νεαροί καλαθοσφαιριστές της ομάδας Τζουλιάνο Τόλα (18χρ., 2,11), Γιάννης Ευσταθιάδης (18χρ., 1,97) και Ηλίας Μανιάς (18χρ., 1,83) θα υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο.

Οι τρεις παίκτες, που πήραν το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ με το Εφηβικό του Περιστερίου, θα ενταχθούν στην ανδρική ομάδα και θα ακολουθήσουν κανονικά το πρόγραμμα προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν.

Ακόμη, στην προετοιμασία του Περιστερίου για τη νέα χρονιά θα συμμετάσχουν και οι Έφηβοι (γεννηθέντες το 2004) Νίκος Φίλιππας, Βαγγέλης Ζούγρης, Γιάννης Φύτρος και Σωτήρης Σταυρακόπουλος».