Τόκυο 2020: «Απογειώθηκε» για το χρυσό ο Μίλτος Τεντόγλου, «απογειώθηκε» για να τον συγχαρεί (και) ο Γιάννης Γιαγκίνης

Ο Μίλτος Τεντόγλου με μια πραγματική πτήση στα 6 μέτρα και 41 εκατοστά στο τελευταίο του άλμα, απογειώθηκε για το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο στέλνοντας την Ελλάδα στα ουράνια.

Κατέκτησε για την χώρα μας το δεύτερο της χρυσο μετάλλιο μετά από αυτό του Στέφανου Ντουσκου τα ξημερώματα της Παρασκευής στην κωπηλασία, με όλους να εύχονται το χρυσό να… τριτώσει σε λίγο με τον Λευτέρη Πετρούνια στην ενόργανη γυμναστική.

Πέρα πάντως από τον Τεντόγλου, «απογειώθηκε» στο Τόκυο και ο Γιάννης Γιαγκίνης! Ο θρακιώτης δημοσιογράφος, εκ των εμπνευστών και ιδρυτών της προσπάθειας του ThrakiSportS, ανέβασε λίγο μετά την απίθανη πτήση του Τεντόγλου την ανωτέρω φωτογραφία τους με το εξής σχόλιο: «Υπάρχουν στιγμές που ξεχνάς ότι είσαι δημοσιογράφος, πηδάς… κάγκελα και γίνεσαι ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ! Αυτή είναι μια από αυτές τις στιγμές και όλη η Ελλάδα ευχαριστεί τον Μίλτο Τεντόγλου για όσα μας χάρισε αυτό το πρωινό…». Ειναι προφανές ότι ο Γιαγκίνης έχει πηδήξει κάτι… κάγγελα για να βρεθει δίπλα στον Μίλτο, την ωρα που αυτός κατευθυνόταν στην μεικτή ζώνη για να κάνει δηλώσεις στα τηλεοπτικά κανάλια όλου του κόσμου ως ο νέος χρυσός ολυμπιονίκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιαγκινης είχε γράψει ένα εκτενές σχόλιο για τον Μίλτο Τεντόγλου τον περασμένο Μάρτιο, όταν είχε αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης, καυτηριάζοντας την αξιολόγηση της είδησης από τα πιο πολλά μέσα ενημέρωσης, στο οποίο μεταξύ άλλων ανέφερε προφητικά τα εξής: «Εγώ στην θέση σου Μίλτο ίσως μέσα μου λίγο θα στεναχωριόμουν με την υποδοχή της επιτυχίας σου από τα περισσότερα ελληνικά media ως μια είδηση της σειράς. Αλλά είπαμε, αυτός είμαι εγώ. Τι κάνει ο Μίλτος; Οσο λίγο τον έχω γνωρίσει, νομίζω ότι μας γράφει όλους σε αυτά από τα οποία όλοι οι δημοσιογράφοι θα κρεμόμαστε τον Αύγουστο, όταν θα τον εκλιπαρούμε για μια δήλωση μετά το Τόκυο. Και πολύ καλά κάνει, γιατί πολύ απλά, αυτό αξίζουμε…YΓ: Μικρέ, απλά μπράβο! Γίνε καλά και συνέχισε να μας εκπλήσσεις».