Τόκυο 2020: Υποδοχή με ανθοδέσμες στην Άννα Κορακάκη για τις δυο συμμετοχές σε τελικούς Ολυμπιακών Αγώνων

Με δύο έκτες θέσεις επέστρεψε από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο η Άννα Κορακάκη η οποία την Κυριακή έφτασε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης όπου είδε κάποιους ανθρώπους να την περιμένουν για να τη συγχαρούν.

Συγκεκριμένα, τποδοχή με λουλούδια περίμενε την ολυμπιονίκη καθώς εκπροσωπώντας το σύνολο της σκοπευτικής κοινότητας, ο πρόεδρος της ΣΚ.Ο.Ε. Αθανάσιος Παπαγεωργίου την υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο Μακεδονία μαζί με τον πατέρα και προπονητή της Τάσο. Μαζί του εκπροσωπώντας τον Σ.Ο. Ωρίων Θεσσαλονίκης, ο Θεόδωρος Καρπίδας (μέλος του Δ.Σ. του σωματείου της Άννας) και ο συναθλητής της Ευάγγελος Ζήσης.

Η Ελληνίδα ολυμπιονίκης έκανε μάλιστα και δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ3 και μίλησε για την προσπάθεια τη δική της αλλά και των υπολοίπων αθλητριών λέγοντας πως είναι αρκετά σημαντικά τα πλασαρίσματα στους τελικούς και μικρές λεπτομέρειες κρίνουν ένα μετάλλιο ή μη. Επίσης έθεσε στόχο μια σωστή προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι το 2024.

Αρχικά είπε: «Επιστρέφω πάρα πολύ χαρούμενη, γεμάτη. Χαίρομαι που βρήκα εδώ στο αεροδρόμιο κάποιους ανθρώπους να με περιμένουν, είναι άνθρωποι που με στήριξαν από το ξεκίνημα μου. Τα μέλη του συλλόγου μου, πολύ συγκινητική στιγμή και αυτό που εύχομαι είναι όλα τα παιδια, γιατί είχαμε πολλές συμμετοχές Ελλήνων αθλητών σε τελικούς, ελπίζω και εκείνοι να έχουν αντίστοιχη υποδοχή γιατί είναι πάρα πολύ μεγάλη αυτή η προσπάθεια και πραγματικά το ότι δεν ανέβηκαν στο βάθρο αλλά βρέθηκαν σε αυτές τις θέσεις κρίνεται σε τόσο πολύ μικρές λεπτομέρειες και τόσο μικρές διαφορές σε σχέση με τους αντιπάλους που τους αξίζει η στήριξη».

Η Αννα Κορακακη ολοκλήρωσε τις δηλώσεις της λέγοντας: «Ελπίζω αυτό να είναι το τέλος της πανδημίας και η αρχή της αγωνιστικής δράσης ξανά για να μπορέσουμε να κάνουμε μια σωστή προετοιμασία, όπως θέλουμε να κάνουμε για το Παρίσι».