Τόκυο 2020: Συγκίνησε και τη Θράκη ο Θόδωρος Ιακωβίδης! Ραγίζουν καρδιές τα όσα είπε μετά τον τελευταίο αγώνα του

«Είναι οι τελευταίες μου στιγμές με την Εθνική ομάδα. Έχω κουραστεί πάρα πολύ και δεν αντέχω άλλο αυτήν την κατάσταση. Είναι πολύ λυπηρό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή γιατί δεν σου παίρνει λεφτά γνωρίζοντας την κατάσταση σου. Και εγώ δεν το αντέχω».

Αυτές ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Θοδωρή Ιακωβίδη ολοκληρώνοντας την προσπάθειά του στον προκριματικό της κατηγορίας 96κ. (β’ γκρουπ) του Ολυμπιακού τουρνουά Άρσης Βαρών χωρίς να καταφέρει να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στον τελικό.

Ανακοινώνοντας την αποχώρησή του, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, δίνοντας ένα δυνατό «χαστούκι» στην εξουσία που ως συνήθως είναι αδιάφορη και τον άφησε εντελώς αβοήθητο.

Αναλυτικά, τα όσα είπε και οι αναρτήσεις των αθλητών της Θράκης:

«Η επίδοση αυτή δεν αντικατοπτρίζει την προσπάθειά μου. Συγχωρήστε με για το τρέμουλο της φωνής. Είναι οι τελευταίες μου στιγμές στην Εθνική ομάδα. Αντιμετώπισα κάποια προβλήματα τραυματισμού μετά το Ευρωπαϊκό, το διάστημα Απριλίου – Μαΐου και αρχές Ιουνίου. Ουσιαστικά ήρθα με έναν μήνα, βαριά, προπόνηση κανονική. Έφυγα από την Αθήνα με 150, 180 έκανα 156, 182 δοκίμασα και στα 191. Δεν μπορώ να έχω παράπονο. Έκανα παραπάνω από αυτά που έκανα τις τελευταίες μέρες στην προπόνηση».

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν κλαίω από στεναχώρια επειδή φαινομενικά δεν πήγα καλά. Κλαίω γιατί τελείωσε όλο αυτό. Δυστυχώς δεν μπορώ να αποδώσω στο 100% και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για να κάνω προπόνηση και να μπορώ να αποδίδω αυτά που αρμόζει να αποδίδω σε αυτή τη σημαία που φοράω. Συγνώμη αν για κάποιους το βάζω στα πόδια, αλλά έχω κουραστεί πάρα πολύ και δεν αντέχω άλλο αυτήν την κατάσταση. Είναι πολύ λυπηρό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή γιατί δεν σου παίρνει λεφτά γνωρίζοντας την κατάσταση σου. Και εγώ δεν το αντέχω, θέλω να ηρεμήσω και γυρίσω στους δικούς μου και να τους αγκαλιάσω και να τους ευχαριστήσω».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.