Τόκυο 2020: Είδε από την Ξάνθη τον αγώνα της μαμάς της στην Ιαπωνία η κόρη της Βούλας Παπαχρήστου

Στην Ξάνθη για ολιγοήμερες διακοπές στον παππού και την γιαγιά, δεδομένου ότι η μαμά βρίσκεται στο Τόκυο εκπροσοπώντας την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, βρίσκεται η κόρη της Βούλας Παπαχρήστου.

Η μικρή δεσποινίς Χαριτωνίδου βρέθηκε στο πατρικό της οικογένειας του παλαίμαχου ποδοσφαιριστη Λάζαρου και της αδερφής του Ειρήνης, που τυγχάνει δημοτική σύμβουλος στην Ξάνθη, παρακολουθώντας από εκεί τις προσπάθειες της μαμάς Βούλας.

Πλέον η μικρή έχει μεγαλώσει, καταλαβαίνει αρκετά πράγματα από τους αγώνες αν και θα αντιληφθεί τα κατορθώματα της μητέρας της με τα χρόνια. Η Βούλα Παπαχρήστου μπορεί να μην πήγε καλά στον προκριματικό του άλματος εις τριπλούν, κατέγραψε όμως μια δευτερη συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αμέσως μετά τον αγώνα έσπευσε να μιλήσει στην μικρή μέσωσ βιντεοκλήσης, όπως και στον σύζυγό της Λάζαρο Χαριτωνίδη, ο οποίος βρισκόταν στην Αθήνα και ετοιμαζόταν να ταξιδέψει στην Ξάνθη για να πάρει την κόρη τους και μαζί να ετοιμάσουν προς τα μέσα της νέας εβδομάδας την υποδοχή της μαμάς Βούλας…