Έπαιξε κόντρα στον Παναθηναϊκό και σκόραρε στα πέναλτι ο Γέρι Σρόιγεν

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Φένλο πραγματοποίησε ο πρώην παίκτης της Ξάνθης, Γέρι Σρόιγεν, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο φιλικό προετοιμασίας με κόντρα στον Παναθηναϊκό επί ολλανδικού εδάφους.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 10′ με τον Μπράκεν, ενώ στο 37′ ο Αϊτόρ ισοφάρισε για τους «πράσινους» μετά την σέντρα του Καρλίτος.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε μπροστά στο σκορ πριν την ανάπαυλα, όταν ο Πέρεθ συνεργάστηκε με τον Κομοτηναίο Φώτη Ιωαννίδη στο 45′, με τον Νγκμπακοτό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κοντινό πλασέ.

Ο Γέρι Σρόιγεν πέρασε στο παιχνίδι στο παιχνίδι στο 61′ στη θέση του Βαν Ντάικ και στο 72′ ο Βαν Ρόιγεν ισοφάρισε για τους γηπεδούχους για το τελικό 2-2.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι χωρίς την διαδικασία της παράτασης, ώστε να υπάρξει νικητής και να απονεμηθεί το αναμνηστικό Κύπελλο.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 5-3 στην διαδικασία, αφού παρά το γεγονός ότι ο Σρόιγεν ευστόχησε στο δικό του πέναλτι, ο Ξενόπουλος έπιασε το πέναλτι του Βαν Ρόιγεν και έδωσε την νίκη στο «τριφύλλι».