Αιφνιδιαστικό και απρόσμενο διαζύγιο του Νίκου Ουσταμπασίδη με την Αλεξανδρούπολη!

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται η ομάδα της Αλεξανδρούπολης, καθώς το βράδυ της Παρασκευής λύθηκε η συνεργασία με της με τον Νίκο Ουσταμπασίδη.

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η ομάδα, αναφέροντας ότι η απόφαση ελήφθη κοινή συναινέσει και αποδίδοντας σε προσωπικούς λόγους το διαζύγιο.

Η ομάδα ανακοίνωσε ότι την Δευτέρα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν με τους Νίκο Τζορμπατζίδη και Αλέκο Παναγιωτίδη που θα είναι άμεσοι συνεργάτες του νέου κόουτς.

Την επιλογή θα κάνουν Λογαράς και Τσιομλεκίδης. Ειναι προφανές ότι η προετοιμασία θα ξεκινήσει μάλλον χωρίς τον νέο προπονητή αλλά με τους νέους συνεργάτες του.

Γίνεται επίσης αντιληπτό ότι προφανώς υπήρξε διαφωνία του Ουσταμπασίδη με την διοίκηση στο θέμα αυτό των συνεργατών που θα έχει στην ομάδα.

Ακόμα, στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά και σε διαφορά φιλοσοφίας. Ο Ουσταμπασίδης είχε θέσει ξεκάθαρα πέρυσι ως άμεσο στόχο την άνοδο στην SL2.

Ο στόχος αυτός δεν επετεύχθη, δόθηκε η δυνατότητα μεσω Ορφέα Ξάνθης, αλλά κατέστη σαφές ότι ακόμα και αγωνιστικά να είχε ανέβει η Αλεξανδρούπολη, το πιθανότερο είναι να έχει την τύχη του Ορφέα.

Κατά συνέπεια ο Ουσταμπασίδης έκρινε ότι δεν έχει και πολύ νόημα να προσπαθήσει για κάτι που φαίνεται δύσκολο στην παρούσα συγκυρια, ακόμα και αν πετύχει, να το αγκαλιάσει η πόλη.

Πλέον αναζητά και αυτός νέο σταθμό στην καριέρα του, έχοντας φτάσει κοντά πριν λίγες μέρες στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Δόξας Δράμας.

Η ανακοίνωση της Αλεξανδρούπολης έχει ως εξής:

Σε αναζήτηση νέου προπονητή η Αλεξανδρούπολη fc!

Το βράδυ της Παρασκευής (30/7) πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Νίκου Ουσταμπασίδη με την διοίκηση της ομάδας, όπου κοινή συναίνεση λύθηκε η συνεργασία του προπονητή για προσωπικούς λόγους.

Η διοίκηση της Αλεξανδρούπολης FC τον ευχαριστεί θερμά για την προσπάθεια των 2 ετών, μένοντας κοντά στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στη καριέρα του.

Ο Γενικός Διευθυντής, Παναγιώτης Λογαράς και ο Τεχνικός Διευθυντής, Βασίλης Τσιομλεκίδης βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση νέου προπονητή, με πολλά ονόματα να βρίσκονται… στο τραπέζι!

Παράλληλα την Δευτέρα (02/08) και ώρα 19:00 στο προπονητικό κέντρο του Απαλού η Αλεξανδρούπολη FC θα ξεκινήσει την προετοιμασία της, με άμεσους συνεργάτες του συλλόγου κ. Νίκο Τζορμπατζίδη και κ. Αλέκο Παναγιωτίδη, οι οποίοι θα βρίσκονται στο πλευρό του νέου προπονητή.