Super League 2: Ανακοίνωσαν ως προπονητή συνεργάτη του Τζέιμι Μονρόι τα Τρίκαλα

Ο Λεωνίδας Μπίλης ανακοινώθηκε από τα Τρίκαλα για να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας, μαζί με τον Ντέιβιντ Μαγκνόρ.

Το παράδοξο είναι ότι λίγες ημέρες πριν, είχε ανακοινωθεί από την Ξάνθης ως Υπέυθυνος του Τμήματος Σκάουτινγκ στο τεχνικό επιτελείο του Μονρόι, ενώ χωρίς να γίνει γνωστή η λύση της συνεργασίας από της Ξανθιώτικη ΠΑΕ, τον ανακοίνωσε ο ΑΟΤ.

Ακόμα και αυτή τη στιγμή στην επίσημη σελίδα της Ξάνθης, φαίνεται σαν Υπεύθυνος του πόστου που ανακοινώθηκε ότι θα αναλάβει, ενώ την περσινή περίοδο είχε έρθει ως βοηθός του Τόνι Πόποβιτς και στη συνέχεια παρέμεινε και στην έλευση του Μπάμπη Τεννέ. Βρέθηκε μάλιστα και ως πρώτος προπονητής της Ξάνθης στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρώτου γύρου κόντρα στην Παναχαϊκή στην Πάτρα.

Ο 51χρονος κατα το ήμισυ Αλεξανδρουπολίτης και Κατερινιώτης προπονητής και κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA Pro, έχει κοουτσαρει και στην Γκανα την Dunkwa United.

Ειναι καλός γνώστης των μικρών κατηγοριών έχουντας δουλεψει σε Μακεδονικό, Άρη Παλαιοχωρίου, Καλαμάτα, Νίκη Βόλου, Τύρναβο, Μακροχώρι, Βατανιακό, Πόντιους Κατερίνης, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Τηλυκράτη Λευκάδας, Αετό Σκύδρας, Ηρακλή, αλλά και στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ ως βοηθός του Σαάντος.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«David Magrone και Λεωνίδας Μπιλης το νέο τεχνικό δίδυμο του ΑΟΤ.
Στο τιμόνι με τους  David Magrone και Λεωνίδα Μπιλη προχωράει ο ΑΟΤ, στην δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας.
Η διοίκηση τους εύχεται υγεία και επιτυχία στο έργο τους».