ΕΠΣ Έβρου: Δύσκολες ώρες για την Δόξα Ελληνοχωρίου – Γενική Συνέλευση για εκλογές και το μέλλον της ομάδας

Δύσκολες είναι οι ώρες για την Δόξα Ελληνοχωρίου, καθώς δεν υπήρξε απαρτία στην γενική συνέλευση της προηγούμενης εβδομάδας και έχει συγκληθεί νέα για την 1η Αυγούστου.

Οπως γινεται αντιληπτό, το μέλλον του συλόγου ειναι αβέβαιο. Σχετικη ανακοινωση αναφέρει:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Ελληνοχωρίου «Η ΔΟΞΑ», κατά τη συνεδρίασή του την 20 Ιουλίου 2021, αποφάσισε τη σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, στην οποία καλούνται να συμμετάσχουν τα τακτικά μέλη που θα διεξαχθεί στο Γήπεδο του Ελληνοχωρίου (Χώρος Αποδυτηρίων) την Κυριακή 1 Αυγούστου και ώρα 11:00 για την ανάδειξη νέου ΔΣ.
Δυστυχώς η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιουλίου δεν υπήρξε η απαιτούμενη απαρτία, οπότε η συμμετοχή όλων σας κρίνεται απαραίτητη για τη συνέχεια της λειτουργίας μας.
Σε περίπτωση και πάλι μη απαρτίας που καθορίζεται μέχρι τις 11:30 π.μ., θα επαναληφθεί την ιδία μέρα Κυριακή 1 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 μ.μ.
Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των καταστατικών οργάνων του Συλλόγου θα διαρκέσει από τις 12:00 μ.μ. έως τις 14:00 μ.μ. Σε κάθε περίπτωση οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης – αρχαιρεσιών θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως τις 15:00 μ.μ.
ΕΛΛΗΝΟΧΩΡΙ 28/07/2021
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΟΧΩΡΙΟΥ ‘Η ΔΟΞΑ’