Super League 2: Θέλει και Μυστακίδη «πακέτο» με τον κλεισμένο Τάτο η Καλαμάτα

Σε προχωρημένο επίπεδο βρίσκεται η υπόθεση μεταγραφής του Ανδρέα Τάτου στην Καλαμάτα, καθώς οι δύο πλευρές φέρεται να βρίσκονται μία… ανάσα από τις υπογραφές.

Όπως αναφέρει το sportstonoto, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός τα βρήκε σε όλα την Τετάρτη το βράδυ με τους ανθρώπους της ομάδας της Μεσσηνίας και σήμερα, Πέμπτη (29/7) αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Νίκο Αναστόπουλο στην Καλαμάτα (μπορεί και στην Αθήνα), ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση.

Άλλωστε είναι γνωστό πως ο Ανδρέας Τάτος δεν συμπεριλαμβάνεται στα σχέδια του προπονητή της Ξάνθης ενόψει της νέας σεζόν. Μάλιστα όπως έγραψε και το ThrakiSportS, η ομάδα της Ξάνθης ψάχνει τρόπο να αποδεσμευθεί από το «βαρύ» συμβόλαιό του με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες. Παράλληλα, ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του, επιβεβαίωσε πως δύσκολα θα συνεχίσει στον ΑΟΞ -παρότι έχει εν ισχύ συμβόλαιο- ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Καλαμάτα και τον Νίκο Αναστόπουλο.

Στο ίδιο δημοσίευμα μάλιστα, τονίζεται πως οι Μεσσήνιοι κινούνται για την απόκτηση και του Γιάννη Μυστακίδη, για οποίον -όπως και στην περίπτωση του Τάτου- ψάχνεται επίσης φόρμουλα αποδέσμευσής του από το «βαρύ» συμβόλαιό του με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες.