Super League 2: Aπό τον Ρεθυμνιακό στην Επισκοπή ο Λόρενς Ταμάμης! (+photo)

Στις ακαδημίες της Επισκοπής συνεχίζει την προπονητική του καριέρα ο Λόρενς Ταμάμης, αφού όπως ανακοινώθηκε από τον σύλλογο, θα είναι άμεσος συνεργάτης του Νίκου Καρδάκη στην Κ-19 και προπονητής στα τμήματα υποδομών.

Ο Ταμάμης ξεκίνησε από τον ΑΟ Λαμίας και έκανε το πρώτο του μεγάλο βήμα στην Κ-20 του Αστέρα Τρίπολης. Έπαιξε για μια τετραετία στον ΠΑΟΚ Κοσμίου παράλληλα με τις σπουδές του στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, ενώ κατέκτησε και το Κύπελλο της ΕΠΣ Θράκης κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου τη σεζόν 2016-17.

Μάλιστα, βγήκε MVP του πρωταθλήματος στην ψηφοφορία του ThrakiSportS, με τη συμμετοχή του φίλαθλου κοινού σε συνδυασμό με τους 12 προπονητές της κατηγορίας.

Ταυτόχρονα, ήταν προπονητής στην ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, ενώ με το τέλος των σπουδών του συνέχισε την πδοοσφαρική του πορεία στην Α’ Αθηνών και την ακαδημία «Α.Ο Παθιακάκης» και μετέπειτα στον Ρεθυμνιακό, όπου παράλληλα ήταν και προπονητής στις ακαδημίες των συλλόγων.

Το 2020 παρέμεινε στον σύλλογο του Ρεθύμνου, δίνοντας έμφαση στην προπονητική. Πλέον, έχει δίπλωμα προπονητή UEFA B’ και ετοιμάζεται να γίνει κάτοχος και του διπλώματος «Barca innovation hup», κάνοντας σημαντικό βήμα με τη συμφωνία με την Επισκοπή.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Λώρενς Έντγκαρ Ταμάμη. Ο λόγος για τον 27χρονο κόουτς ο οποίος θα βρεθεί ως συνεργάτης του τεχνικού μας στην Κ19, Νίκου Καραδάκη.

Ο Λ. Ταμάμης έχει γεννηθεί στη Λαμία στις 20 Μαΐου 1994.

Διαθέτει δίπλωμα προπονητή UEFA B’ ενώ έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο.
Το τελευταίο διάστημα ετοιμάζεται να γίνει κάτοχος και του διπλώματος “Barca innovation hup”.

Παράλληλα με την Κ19, ο Λώρενς Ταμάμης θα αναλάβει χρέη προπονητή και στα τμήματα υποδομής της Επισκοπής μας.
Στο παρελθόν, ο νεαρός τεχνικός έχει εργαστεί στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, στις ακαδημίες “Γιάννης Παθιακάκης” στην Αθήνα και την τελευταία διετία σ’ αυτές του Ρεθυμνιακού.

Ο σύλλογός μας, τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές επιτυχίες».