ΤΟ ΔΣ της Αλεξανδρούπολης ευχαρίστησε τον Μπάμπη Χατζημεστή αλλά αποφάσισε ότι θα συνεχίσει στην ίδια κατηγορία

Η πρόταση που τους δόθηκε φάνταζε πολύ ωραία αλλά περισσότερο δύσκολο ώστε να υλοποιηθεί. Η απόφαση που πήραν… δεν ξέρουμε αν θα αποδειχθεί καλύτερη!!!

Η απόφαση που πάρθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Αλεξανδρούπολης ήταν συνεχίσει έτσι όπως ξεκίνησε από την πρώτη μέρα της ίδρυσή της. Ευχαρίστησαν τον Ορφέα Ξάνθης και προσωπικά τον Μπάμπη Χατζημεστή, για την πρότασή που τους έκανε ώστε η ομάδα να δηλώσει συμμετοχή στην Superleague 2 αλλά την απέρριψαν.

Η ανακοίνωση της:

Μετά από πολύωρο ΔΣ, η διοίκηση της Αλεξανδρούπολης FC αποφάσισε, η ομάδα να συνεχίσει με τους στόχους και την φιλοσοφία που έχει βάλει από τη πρώτη στιγμή που ιδρύθηκε.

Παρόλο το ενδιαφέρον του κόσμου της πόλης, της δημοτικής αρχής αλλά και της περιφέρειας για την συμμετοχή της ομάδος μας στην Superleague 2, αποφασίστηκε η ομάδα να συνεχίσει στην Γ’ Εθνική κατηγορία και να κάνει πρωταθλητισμό με σκοπό την άνοδο μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, χωρίς βιαστικές κινήσεις και με σωστή οργάνωση.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους του ΔΣ της FC Αλεξανδρούπολης και του Γενικού Διευθυντή, Παναγιώτη Λογαρά, προς τον Ορφέα Ξάνθης και προσωπικά στον Μπάμπη Χατζημεστή, για την πρότασή του να έρθει το ΑΦΜ στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Καλή συνέχεια στην ομάδα του Ορφέα σε ότι απόφαση πάρει!