ΕΠΣ Έβρου: Στον ΑΟ Νεοχωρίου οι ταλαντούχοι Σιγρέκης και Φυδανίδης

Υπέγραψαν και ανακοινώθηκαν οι ταλαντούχοι νεαροί ποδοσφαιριστές Ιωάννης Σιγρέκης και Χρήστος Φυδανίδης.

Οι δύο 16χρονοι αποκτήθηκαν από τον Ορέστη Ορεστιάδας τον οποίο ευχαριστούν οι ιθύνοντες του ΑΟ Νεοχωρίου. O Σιγρέκης αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και έχει αγωνιστεί σε Ακρίτα Νέας Βύσσας και Ορέστη Ορεστιάδας. Από την άλλη ο Φυδανίδης είναι επιθετικός και έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή Σαγήνης και στον Ορέστη Ορεστιάδας.

Οι ανακοινώσεις:

Ο 16χρονός ταλαντούχος μεσοεπιθετικός που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ακρίτα Νέας Βύσσας και Ορέστη Ορεστιάδας από όπου και αποκτήθηκε αποτελεί την 3η προσθήκη για την ομάδα μας.
Τον καλώς ορίζουμε στην οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Νεοχωρίου και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!!Να ευχαριστήσουμε και την διοίκηση της ομάδας του Ορέστη Ορεστιάδας για την παραχώρηση του παίκτη!!

Ο 16χρονός ταλαντούχος επιθετικός αποτελεί την 4η μεταγραφή για την ομάδα μας ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή Σαγήνης και στον Ορέστη Ορεστιάδας τον οποίο και ευχαριστούμε για την συναίνεσή του για την απόκτηση του παίκτη!!
Τον καλώς ορίζουμε στην οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Νεοχωρίου και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!!