Τα… μάζεψε ο Πανθρακικός: «Ουδέποτε χαρακτηρίσαμε ”καφενείο” την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης»

Διευκρινήσεις θέλησε να δώσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανθρακικού μετά την ανακοίνωση του Ορφέα Ξάνθης, αφού θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν χαρακτήρισε «καφενειακού» χαρακτήρα την ομάδα του Ορφέα, αλλά το δημοσίευμα του ThrakiSportS για αδιαφορία στην πρόταση Χατζημεστή.

Επιπλέον, αποκαλύπτει ότι δεν έγινε καμία επίσημη κρούση προς την διοίκηση του συλλόγου ή επίσημη συζήτηση, πέρα από τις συνεντεύξεις του Χατζημεστή σε τοπικά Μέσα, ενώ ξεκαθαρίζει ότι θέλει να τελειώσει εδώ η άνευ λόγου αντιπαράθεση, δίνοντας ραντεβού στο ΔΑΚ Κομοτηνής για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Για την αποφυγή παρεξηγήσεων και δημιουργίας εσφαλμένων εντυπώσεων το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανθρακικού ξεκαθαρίζει πως ουδέποτε χαρακτήρισε “καφενείο” την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης. Αντίθετα “καφενειακού” χαρακτήρα χωρίς καμία ουσία και ρεαλισμό ήταν δημοσίευμα της αθλητικής ιστοσελίδας thrakisports στο οποίο θέλαμε να δώσουμε απάντηση και ηταν ξεκάθαρο. Για την ιστορία δεν έγινε καμια επίσημη κρούση προς την διοίκηση του συλλόγου ή επίσημη συζήτηση παρά μόνο μια σειρά συνεντεύξεων του κ. Χατζημεστή σε τοπικά μέσα.Συνεχίζουμε με μεράκι, μεθοδικότητα, τεχνογνωσία και πάθος για το έμβλημα του πυρσού να χτίζουμε τον ΠΑΝΘΡΑΞ των ονείρων μας, όπως τον οραματιζόμαστε, χωρίς να γεμίζουμε τα έντυπα και τις ιστοσελίδες με ειδήσεις χωρίς αληθές περιεχόμενο. Πάνω σε αυτό το πλάνο, το οποίο ακολουθούμε πιστά, συνεχίζουμε την δουλειά μας. Επιπλέον πιστεύουμε πως πίσω απο τα “δημοσιογραφικά” μικρόφωνα πρεπει να έχουν θεση οι ποδοσφαιριστές μας και μόνο αυτοί…Για εμάς λοιπόν ολοκληρώνεται εδώ όλη αυτή η άνευ λόγου αντιπαράθεση και δίνουμε ραντεβού τον Σεπτέμβριο στο ΔΑΚ Κομοτηνής… Μέχρι τότε καλό καλοκαίρι!»