Rodos Juniors Final K17: Ταξιδεύουν για του τελικούς οι αδερφές Μόκαλη και οι Γκοτσίδης-Παπάζογλου – Wild Card για τους Κοντοστάθη-Κεσκίνη

Στην Ρόδο θα ταξιδέψουν τις επόμενες ημέρες οι Θρακιώτες πρωταθλητές της κατηγορίας Κ17 Αγοριών και Κοριτσιών για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στα εξωτερικά γήπεδα του ΔΑΚ Καλλιπάτειρας και τα Θρακιώτικα δίδυμα θα επιδιώξουν να βρεθούν στα μετάλλια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Από πλευράς κοριτσιών, οι αδερφές Μόκαλη, Γεωργία και Δήμητρα, βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση την φετινή χρονιά και θέλουν να μετουσιώσουν τις εμφανίσεις αυτές σε ένα μετάλλιο στο Πανελλήνιο.

Το ίδιο ισχύει και για τους Γκοτσίδη-Παπάζογλου, οι οποίοι κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Θράκης και πλέον στοχεύουν στα μετάλλια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Στην Ρόδο, τέλος, θα ταξιδέψουν και οι Κοντοστάθης-Κεσκίνης, οι οποίοι πήραν την μία από τις δύο Wild Card που έδινε η ΕΟΠΕ για την συγκεκριμένη διοργάνωση και θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν και αυτή μια θέση στα μετάλλια.