«Προτεραιότητά μου ήταν να συνεχίσω στο εξωτερικό και θέλω παραμείνω» δηλώνει ο Οκάν Χατζητερζόγλου

Ο 25χρονος Ξανθιώτης αμυντικός, που την περσινή σεζόν έπαιξε για τον Απόλλωνα Λάρισας και τον ΟΦ Ιεράπετρας, μίλησε σε κρητικό Μέσο για τη νέα του μεταγραφή στη ρουμανική Πολιτέχνικα και την πρόκληση γι’ αυτόν που είναι το εξωτερικό.

Ο Χατζητερζόγλου παραχώρησε δηλώσεις στο grandsport.gr για το νέο βήμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα, επιστρέφοντας στη Ρουμανία και αποκομίζοντας έτσι περισσότερες εμπειρίες. Επιπλέον, πρόσθεσε ότι θέλει να βοηθήσει στα μέγιστα για την επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α’ Εθνική.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το τι ήταν εκείνο που τον έκανε να επιλέξει την ομάδα της Ρουμανίας: «Γενικότερα προτεραιότητά μου ήταν να συνεχίσω στο εξωτερικό και θέλω πολύ να παραμείνω και να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο εξωτερικό. Ήμουν στη Ρουμανία και πριν δύο χρόνια, είχα μία πολύ καλή εμπειρία, ενώ η ομάδα μου παρουσίασε ένα πολύ καλό πρότζεκτ και ήταν ο λόγος που την επέλεξα».

Για τους στόχους της ομάδας του αλλά και τους προσωπικούς του για τη νέα χρονιά ο ίδιος δήλωσε: «Στόχος της ομάδας είναι να βρεθεί και πάλι στα μεγάλα σαλόνια του Ρουμάνικου ποδοσφαίρου, γιατί αυτό της αξίζει. Προσωπικά θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να ξαναανέβει στη μεγάλη κατηγορία».

Ο ίδιος μάλιστα θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του ΟΦ Ιεράπετρας της ομάδας που αγωνίζονταν τη φετινή χρονιά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΟΦΙ για την εμπιστοσύνη που μου δείξανε και τους εύχομαι καλή επιτυχία τη νέα σεζόν».