Α2 Γυναικών: Νέο «μπάμ» με Ιωαννίδου για τον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης

Ακόμη μια σημαντική και ποιοτική ενίσχυση για τον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης, ο οποίος ενεργοποίησε την βόμβα με την μεταγραφή της Φλώρας Ιωαννίδου.

Η 36 ετών αθλήτρια έρχεται να ενισχύσει τόσο την θέση του λίμπερου όσο και αυτή της ακραίας, καθώς παίζει και στις δύο θέσεις με μεγάλη ευχέρεια.

Όσον αφορά για το βιογραφικό της, αυτό είναι πλούσιο σε ομάδες, καθώς έχει αγωνιστεί σε ΑΟ Αμπελοκήπων, Επίκουρο Πολίχνης, Αία Ευοσμου, ΕΟ Σταυρούπολης, Φιλαθλητικό, Ανάτολια, Καμπανιακό και ΑΣ Ωραιοκάστρου ενώ έχει και πολλές επιτυχίες στην άμμο.

Η ανακοίνωση του Φοίνικα:

Απλά..Λιτά.. Όπως ακριβώς αρμόζει σε μια μεγάλη αθλήτρια.Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας μας με την Φλωρα Ιωαννιδου Flwra Ioannidou . Το πλούσιο βιογραφικό της έρχεται να κλείσει (🤔???) το ροστερ για την νέα σεζόν Το Δ.Σ και το προπονητικό επιτελείο καλωσορίζει την αθλήτρια και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας…. αλλά επειδή μιλάμε για την Φλω και τα υπόλοιπα κορίτσια του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης λέμε και στους φίλους την ομάδας μας ότι φέτος θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές. Ελάτε μαζί μας και στηρίξτε την προσπάθεια μας.