Το συγκινητικό «αντίο» του Θανάση Παρασχούδη: «Φεύγω από την όμορφη Ξάνθη πιο ”μεγάλος” και πιο γεμάτος από εμπειρίες, γνώσεις, εικόνες και συναισθήματα»

Ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων του Διαγόρα Ρόδου Θανάσης Παρασχούδης ευχαρίστησε την Ξάνθη για την άριστη συνεργασία που είχε τα δύο χρόνια όπου εργάστηκε.

Αναφέρθηκε στο πόσο τυχερός νιώθει που κατάφερε να δεθεί με τους συναδέλφους του και κάποια να γίνουν αδέρφια, ενώ χαρακτήρισε τυχερός που δούλεψε στον ΑΟΞ, την μεγαλύτερη ομάδα στη Θράκη και μια από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα.

Αναλυτικά, όσα έγραψε:

«Αυτό το όμορφο ταξίδι φτάνει στο τέλος του. Σήμερα φεύγω από την όμορφη Ξάνθη πιο ”μεγάλος” και πιο γεμάτος από εμπειρίες, γνώσεις, εικόνες και συναισθήματα. Νιώθω τυχερός που ορισμένοι συνάδελφοι έγιναν φίλοι και κάποιοι γίνανε ”αδέρφια”. Ως Θρακιώτης ήταν τιμή να δουλέψω σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και την μεγαλύτερη της Θράκης και εύχομαι το συντομότερο να επιστρέψει στη φυσική της θέση. Δεν γνωρίζω αν έκανα καλά τη δουλειά μου, αυτό έτσι και αλλιώς θα το κρίνουν άλλοι, πιστεύω όμως ότι προσπάθησα! Παρόλα αυτά είμαι σίγουρος πως έπραξα το καθήκον μου, βοηθώντας τα παιδιά να γίνουν άνθρωποι που να σέβονται, να αγαπούν, να νοιάζονται, να βοηθούν και πάνω απ όλα να λατρεύουν το ποδόσφαιρο! Φεύγω γνωρίζοντας πως ο κύκλος αυτος δεν έχει κλείσει, όποτε εύχομαι και ευελπιστώ μια μέρα να τα ξανά πούμε! Ευχαριστώ Ξάνθη, για πάντα στη καρδιά μου»!