Συμπαίκτης με τον Φώτση στον Ηλυσιακό την επόμενη σεζόν ο Στράτος Ιορδάνογλου (+photo)

Στον Ηλυσιακό ως δανεικός από τον Ίκαρο Καλλιθέας θα συνεχίσει ο πρώην γκαρντ των ΓΑΣ Κομοτηνή, Ασπίδας και Λεύκιππου Ξάνθης, Στράτος Ιορδάνογλου, αφού ανακοινώθηκε από τον ιστορικό σύλλογο.

Ο 23χρονος γκαρντ πέρυσι επέστρεψε στην ομάδα της Κομοτηνής, σημειώνοντας 20 πόντους στο μοναδικό παιχνίδι κόντρα στους Ίκαρους Σερρών για την πρεμιέρα της Β’ Εθνικής, ενώ στη συνέχεια το πρωτάθλημα διακόπηκε εξιατίας των μέτρων κατά του Covid-19.

O σύλλογος των Ιλισίων ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Ιορδάνογλου, που θα έχει την ευκαιρία να πάιξει συμπαίκτης με τον θρυλικό Αντώνη Φώτση, που πριν λίγες μέρες ανανέωσε στα 40 του χρόνια με την ομάδα.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022, ο Ηλυσιακός ΑΟ ανακοινώνει την συμφωνία του με τον Στράτο Ιορδάνογλου, ο οποίος παραχωρείται σε μορφή δανεισμού από την ΑΕ Ίκαρου Καλλιθέας.

Ο 23χρονος guard ύψους 1.87, έχει συμμετάσχει σε 4 πανελλήνια πρωταθλήματα και 1 παγκόσμιο. Ενώ τα τελευταία χρόνια βρισκόταν σε ομάδες της Βορείου Ελλάδος λόγω σπουδών. Αναμένεται να καθοδηγήσει και να κατευθύνει την ομάδα μας με το ταλέντο και την συνέπεια του στο παιχνίδι.

Ευχόμαστε στον Στράτο μία άκρως επιτυχημένη και χωρίς τραυματισμούς σεζόν!».

Ηλυσιακός: Απέκτησε δανεικό τον Ιορδάνογλου