Σύμφώνησε με ομάδα της Πάφου και ο Στέφανος Μίλλερ!

Μετά από μια τετραετία στα γηπεδα της Θράκης και της Γ’ Εθνικής αρχικά με την ομάδα της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου και μια τριετία με τον Άρη Αβάτου ο Στέφανος Μίλλερ με το πέρας των σπουδών επιστρέφει και θα αγωνίζεται στα γήπεδα της Κύπρου.

Συγκεκριμένα ο 24χρονος στοπερ συμφώνησε με την φιλόδοξη ομάδα της Πέγειας 2014, ομάδα που κατά καιρούς έδωσε παίκτες σε ομάδες της Θράκης όπως ο Τόμας Δημοσθένους του Κοσμίου και θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική της Κύπρου. To καλό για τον Μίλλερ είναι πως θα αγωνίζεται κοντά στο σπίτι του στην περιοχή της Πάφου, όπου βρίσκεται και η ομάδα της Πέγειας.

Ο Μίλλερ εκτός των Σιδηροχωρίου και Αβάτου έχει αγωνιστεί στην ΑΕ Πάφου (ακαδημία και Ανδρική ομάδα) αλλά και στον Ακρίτα Χλώρακα.

Η ανακοίνωση της Κυπριακής ομαδας: Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πέγειας 2014 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Στέφανο Μίλλερ. Ο Στέφανος είναι 24 χρόνων και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις ομάδες του Ακρίτα Χλώρακας, της Πάφου F.C., της Δόξας Σιδηροχωρίου και της ομάδας του Άρη Αβατού. Με τις ικανότητες του, τη δύναμη του και το ταλέντο του είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσει στα μέγιστα την ομάδα μας να εκπληρώσει τους στόχους της. Στέφανε σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Πέγειας και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην νέα ποδοσφαιρική χρονιά.