Αναλαμβάνει πόστο στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Αλεξανδρούπολης πρώην παίκτης της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ

Σε συμφωνία με τον πρώην παίκτη της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ, Χρήστο Χιονά ήρθε ο Παναγιώτης Λογαράς και η Αλεξανδρούπολη, για την ανάληψη σημαντικού πόστου στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

O Xιονάς κατάγεται από τον Σώστη Ροδόπης και ξεκίνησε την επαγγελματική ποδοσφαιρική του καριέρα από την Δόξα Δράμας, ενώ στη συνέχεια έπαιξε για δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο είχε δύο συμμετοχές στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν τη σεζόν 1992/93.

Τον Γενάρη της ίδιας περιόδου μετεγγράφηκε στην Ξάνθη, με την οποία σημείωσε 11 εμφανίσεις και 1 γκολ κόντρα στην Κόρινθο, δεν έκατσε πολύ λόγω «διαφωνιών» με τον Βασίλη Δανιήλ.

Οι ποδοσφαιρόφιλοι του Έβρου θα τον θυμούνται καλά, καθώς πριν τη Δόξα Δράμας είχε αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική με την Αλεξανδρούπολη. Μετά την θητεία του στον ΑΟΞ, πέρασε από την Καλαμάτα, για να επιστρέψει στον Έβρο και την ΠΑΕ Θράκη οπού έκλεισε την καριέρα του.

Με την φανέλα της Εθνικής έπαιξε μία φορά σαν παίκτης του ΠΑΟΚ, στις 29 Ιανουαρίου του 1992 και την φιλική ήττα με 1-0 από την Αλβανία στα Τίρανα, και αγωνίστηκε σε όλο το ματς.

Πλέον ανήκει στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης, χωρίς να αποκαλύπτεται από την ανακοίνωση πιο ακριβώς πόστο θα αναλάβει, αλλά θα μεταφέρει τη γνώση και την εμπειρία του στην προσπάθεια της ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«ΓΚΟΛ… με Χιονά η Αλεξανδρούπολη FC
Η Αλεξανδρούπολη FC είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Παναγιώτης Λογαράς, ήρθε σε συμφωνία με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Δόξας Δράμας, του ΠΑΟΚ και της Καλαμάτας, Χιονά Χρήστο, για να αναλάβει σημαντικό πόστο στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου! Τον καλοσωρίζουμε στη μεγάλη μας προσπάθεια για την ανάδειξη της ομάδας, της πόλης και του Νομού».