Τόκυο 2020: Με το δεξί ξεκίνησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Μαρία Σάκκαρη

Με το δεξί ξεκίνησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της στο Τόκυο η Μαρία Σάκκαρη, η οποία τυγχάνει το κεντρικό πρόσωπο στην διαφημιστική καμπάνια της έχουσα την έδρα της στην Ορεστιάδα Green Cola.

Στο “παρθενικό” της παιχνίδι σε Ολυμπιακό τουρνουά απέκλεισε με 7-5, 6-2 την Εσθονή Ανέτ Κονταβέιτ και προκρίθηκε στον 2ο γύρο εκεί όπου θα παίξει με την Σέρβα Νίνα Στογιάνοβιτς (6-3,6-3 την Χιμπίνο).

Η Μαρία Σάκκαρη που βρέθηκε πίσω με 5-3 στο 1ο σετ κυρίως εξαιτίας δικών της λαθών, επέστρεψε με 4-0 για να το κερδίσει ενώ και στο 2ο με υπομονή πήρε αυτό που ήθελε.

Αυτή ήταν η 6η νίκη σε 10 παιχνίδια κόντρα στην Κονταβέιτ. Το παιχνίδι σε ένα από τα γηπεδα του Ariake Tennis Club παρακολούθησε και ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Επίσης παρών στον αγώνα ήταν και ο εκ των ιδρυτών του ThrakiSportS Γιάννης Γιαγκίνης, ο οποίος βρίσκεται από την Παρασκευή στο Τόκυο κατέχοντας ένα ξεχωριστό ρεκόρ, καλύπτοντας δημοσιογραφικά έκτη συνεχόμενη διοργάνωση Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Μάλιστα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα πόσταρε την ανωτέρω φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ, με τον ίδιο να καταφέρνει παρά τα μέτρα για τον κορονοϊό να βγει φωτό διπλα-διπλα με την Ελληνίδα τενίστρια και να σπεύδει να ενημερώσει τους φίλους του για το χαρμόσυνο νέο της νίκης της.

«Λένε ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Πάντως το ξεκίνημα ήταν με το δεξί…», έγραψε ο Γιάννης Γιαγκίνης…