Η απάντηση του Πανθρακικού με αφορμή το άρθρο του ThrakiSportS για τις «καφενειακού τύπου προτάσεις» για άνοδο στην SL2

Η διοίκηση του Πανθρακικού, με αφορμή το άρθρο του ThrakiSportS για αδιαφορία της πρόσκλησης Χατζημεστή για άνοδο στη Super League 2, έδωσε τις δικές της απαντήσεις για το μέλλον της ομάδας.

Ξεκαθάρισε ότι το μόνο που απασχολέι τον σύλλογο είναι να στελεχώσει κατάλληλα το ρόστερ ώστε να κατακτήσει το πρώτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης, ενώ χαρακτήρισε ως «καφενειακού τύπου» και ανέφικτη την πρόταση Χατζημεστή στον σύλλογο της Κομοτηνής για απευθείας άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Η διοίκηση του Πανθρακικού που αποτελείται από λίγους και «λίγους» όλο αυτό το διάστημα προτιμά να ασχολείται με την στελέχωση του ρόστερ, την συντήρηση και αξιοποίηση του προπονητικού κέντρου και την αναβίωση της ιδέας του Πανθρακικού παρά να αναλώνεται σε καφενειακού τύπου δημοσιεύματα και προτάσεις που ουσιαστικά δεν είχαν ποτέ ρεαλισμό.

Για εμάς μέλημα μας είναι να βγούμε πρώτοι στην Α’ ΕΠΣ Θράκης απέναντι σε ομάδες που σεβόμαστε την ιστορία τους και δεν τις θεωρούμε «χωριά» αλλά αντίθετα θέλουμε συνεργασία σε βάθος χρόνου για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου της Ροδόπης.

Επιπλέον το ρόστερ που φτιάχνουμε θα είναι ανταγωνιστικό και αντάξιο της ιστορίας της ομάδας ώστε του χρόνου να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική.

Οι καφενειακού τύπου προτάσεις δεν αρμόζουν ούτε στην ιστορία ούτε στην διοίκηση του Πανθρακικού. Δεν πρόκειται να κρυφτούμε πίσω από ξένα ΑΦΜ και πλάτες άλλων, προκειμένου κάποιοι να ικανοποιήσουν τα θέλω τους . Η ομάδα του Πανθρακικού θα ανέβει όταν θα είναι έτοιμη από όλες τις απόψεις και οικονομικά και αγωνιστικά. Όσοι μιλούν για άνοδο από την Α ΕΠΣ Θράκης στην Superleague 2 σε μια νύχτα χωρίς προγραμματισμό και χωρίς υπευθυνότητα ή άσχετοι είναι ή εξυπηρετούν αλλά συμφέροντα.

Μέσα στις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για ανανεώσεις και προσθήκες ποδοσφαιριστών ενώ προς γνώση των”αυτοπροσδιοριζόμενων” Μάνατζερ ανακοινώνουμε πως απομένει ένα κενό στη θέση ενός αμυντικού μέσου οπότε κάθε πρόταση είναι καλοδεχούμενη».