Γ’ Εθνική: Γάμος με καθυστέρηση ενός χρόνου για Παπαδόπουλο και Αλεξανδρούπολη

Η Αλεξανδρούπολη συμφώνησε και ανακοίνωσε τον 22χρονο γκολκίπερ, Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο, για την ενίσχυση της θέσης του τερματοφύλακα.

Ο νεαρός κίπερ που αγωνίστηκε στις ακαδημίες Πανθρακικού και Ηρακλή, κατάγεται από τις Φέρες και ήρθε με ελεύθερη μεταγραφή από την Νίκη Βόλου, στην οποία ανήκε την τελευταία τριετία, χωρίς να καταφέρει να πάρει τις ευκαιρίες που θα ήθελε. Πέρυσι έφτασε κοντά στην ομάδα του Έβρου, παίρνοντας μέρος και στις προπονήσεις, ωστόσο προτίμησε να μείνει στην ομάδα του Βόλου. Έτσι έστω και καθυστερημένα θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Αλεξανδρούπολης και θα ξανά συνεργαστεί ξανά με τον Παναγιώτη Λογαρά που τόσο πιστεύει στις δυνατότητές του.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Η Αλεξανδρούπολη FC ανακοινώνει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου. Ο 22χρονος τερματοφύλακας ήρθε με ελεύθερη μεταγραφή και θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος γεννήθηκε το 1998 (30 Οκτωβρίου), στις Φέρες Έβρου και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Loga Academy. Στη συνέχεια ο 22χρονος πέρασε από τον Πανθρακικό και τον Ηρακλή. Τις τελευταίες 3 σεζόν αγωνιζόταν με την φανέλα της Νίκης Βόλου. Ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο μια καλή σεζόν κάτω από τα Goalposts μας και μακριά απο τραυματισμούς!!»