Επένδυση με νεαρό διεθνή γκαρντ από την Αλεξανδρούπολη για τον Άρη!

Η Ακαδημία Μπάσκετ του Άρη ανακοίνωσε την έναρξη σευνεργασίας με τον νεαρό Αλεξανδρουπολίτη γκαρντ Γιάννη Δονάκη, που την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο ταλαντούχος άσος μάλιστα είναι διεθνής με την Εθνική Παμπάιδων U15, η οποία θα συμμετάσχει στο προπονητικό καμπ και το διεθνές τουρνουά της Μεσσήνης με τη συμμετοχή τεσσάρων χωρών.

Σαν παίκτης της Θύελλας Φερών, είχε κληθεί στο FIBA CAMP U14 που διοργάνωσε η ΕΟΚ το 2018 και πραγματοποιήθηκε στο Τσοτύλι Κοζάνης.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και η Ακαδημία Μπάσκετ βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την απόκτηση του Γιάννη Δονάκη.  

Ο Γιάννης Δονάκης είναι γεννηθείς το 2006 και με ύψος 1.96μ. αγωνίζεται στις δύο θέσεις των γκαρντ. Κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη, όπου έκανε τα πρώτα μπασκετικά βήματά του με προπονητή τον Άγγελο Κεκέ και μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στον Π.Α.Ο.Κ. Είναι διεθνής με την Εθνική Παμπαίδων U15, η οποία θα συμμετάσχει στο προπονητικό καμπ και το διεθνές τουρνουά της Μεσσήνης (2-31/7) με τη συμμετοχή τεσσάρων χωρών.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ καλωσορίζει τον Γιάννη Δονάκη στην «κιτρινόμαυρη» οικογένεια. Η ενίσχυση των τμημάτων υποδομής με καλαθοσφαιριστές που έχουν τα φόντα για να επανδρώσουν την πρώτη ομάδα, ξεκίνησε και θα συνεχιστεί ακόμα πιο έντονα».