Στον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης η dream team του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία ΚΟΤΙΝΟΣ (+photos)

Στο γραφείο του υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης τους πρωταθλητές και διακριθέντες αθλητές στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κολύμβησης και Στίβου ΑμεΑ του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία ΚΟΤΙΝΟΣ.

🥇Οι αθλητές και αθλήτριες κολύμβησης Μαρία Κυριακίδου, Αθανάσιος Ταλιατζής, Τηλέμαχος Πανταζίδης, Ιωάννης Θεολόγίδης, Νικόλαος Παπαδόπουλος και Σταμάτιος Παπάζογλου, επέστρεψαν από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ 2021 που διεξήχθη στις 2-4 Ιουλίου 2021 στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο της Αθήνας, επέστρεψαν με 22 μετάλλια και έχοντας πετύχει ατομικά ρεκόρ ξεπερνώντας τον εαυτό τους.

🥇Οι αθλητές και αθλήτριες στίβου Τσατσανίδης Νικόλαος, Κυριακίδου Μαρία, Σαρρίδου Μερσίνα, Ντεφίδης Φώτης, Ταλιαντζής Αθανάσιος, Παπαδόπουλος Νικόλαος, Σίσκου Ελένη, Τοπτσής Ιωάννης, Μποζ Ερσίν, Λυμβαίος Ευάγγελος και Παπάζογλου Σταμάτης που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου 2021 που διεξήχθη στις 9-11 Ιουλίου 2021 στο Καυτατζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης, επέστρεψαν με 14 μετάλλια και 2 πανελλήνια ρεκόρ, κατακτώντας για μια ακόμη φορά τους στόχους τους.

Τους αθλητές συνόδευαν οι Ιωάννης Τοπτσής και Ειρήναρχος Κεμανετζής, Πρόεδρος και μέλος του Συλλόγου, οι προπονητές τους Δάφνη Δεληγιάννη και Αλέξης Αγιαννητόπουλος, η αρχηγός των αποστολών Χρυσούλα Δημητροπούλου και γονείς των αθλητών.

Ο δήμαρχος συνομίλησε με όλους τους αθλητές ξεχωριστά και συνεχάρη τα παιδιά για τις εξαίρετες επιδόσεις τους καθώς και για την άοκνη προσπάθεια που κατέβαλαν και εν μέσω καραντίνας ώστε να ξεπεράσουν τους στόχους τους. Συνεχάρη επίσης, τους προπονητές αλλά και τον Πρόεδρο του ΚΟΤΙΝΟΣ Ιωάννη Τοπτσή για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον Σύλλογο, ο οποίος απηύθυνε κάλεσμα προς όλα τα παιδιά με αναπηρία να μη διστάζουν να βγουν από τα σπίτια τους και να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.