Δηλώσεις Παπάζογλου για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, την δοκιμασία Άρη στο Καζακστάν και τη ζωή μετά την Ξάνθη

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Θανάσης Παπάζογλου. Ο πρώην επιθετικός της Ξάνθης και εκ των αρχηγών της ομάδας την περασμένη σεζόν, σχολίασε τη μεγάλη επιτυχία του Γιάννη Αντετοκούνμπο που στέφθηκε πρωταθλητής στο ΝΒΑ με τους Μπακς. 

Επίσης μίλησε για το μέλλον του και τις μάχες του Άρη με την Αστάνα στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League. Μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Παπάζογλου δήλωσε:

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την επιτυχία του με την κατάκτηση του τίτλου στο NBA: «Το παιδί νιώθει Έλληνας, ξεκίνησε από πολύ χαμηλά έφτασε εκεί που έφτασε και μας έκανε όλους περήφανους. Όλοι οι αθλητές έχουν τα όνειρά τους. Κι εγώ ξεκίνησα μικρός να παίξω ποδόσφαιρο και τα κατάφερα. Ανεξάρτητα αν είναι 100% Έλληνας ή όχι, νιώθει Έλληνας. Ξεκίνησε από το πιο χαμηλό σκαλί και έφτασε στην κορυφή του κόσμου. Μας έκανε περήφανους. Το παιδί γεννήθηκε έζησε, έφαγε στην Ελλάδα και τη δοξάζει παντού. Κρατούσε τη σημαία και ήταν περήφανος».

Τι θα έλεγε στα παιδιά του για τα όνειρά του, ανέφερε: «Αυτό που θα πω στα παιδιά μου είναι ότι το όνειρο θα πραγματοποιηθεί αν είσαι 100% σε αυτό. Αν θα γίνεις ο καλύτερος ηλεκτρολόγος υδραυλικός είναι ο τρόπος που θα δουλέψεις σε αυτό».

Σε ερώτηση για το τι κάνει σήμερα ο Θανάσης Παπάζογλου είπε:  «Βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη, είμαι ελεύθερος μετά τη θητεία στην Ξάνθη προς το παρόν οικογενειακά. Και περιμένω τον επόμενο σταθμό. Κάτι υπάρχει δεν είναι ακόμα οριστικό».

Τέλος, για το παιχνίδι του Άρη με την Αστάνα σχολίασε: «Αυτά τα παιχνίδια είναι δύσκολα αρχή της χρονιάς. Ο Άρης έχει δείξει καλά δείγματα από τα φιλικά, έχει συνοχή, κράτησε τον κορμό, έμεινε ο προπονητής και έγιναν και κάποιες προσθήκες. Πρέπει να είναι σοβαρός γιατί αυτά τα παιχνίδια θέλουν ειδική μεταχείριση».