Επιστολή Κούγια σε Λεουτσάκο με βέλη για Μπιλ Πάπας: «Απατεώνας που εξαπατά τράπεζες της Αυστραλίας και της Ιαπωνίας»

Με σαφή τροπο φωτογράφισε ως… απατεώνα που εξαπατά τράπεζες της Αυστραλίας και της Ιαπωνίας τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ξάνθη Μπιλ Πάπας ο Αλέξης Κούγιας.

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ το ανέφερε αυτό σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της SL2 Λεωνίδα Λεουτσάκο, αντιδρώντας στην σύγκλιση έκτακτου ΔΣ την Τετάρτη με θέμα την «αδειοδότηση των ΠΑΕ».

Η επιστολή δημοσιοποιήθηκε από την ίδια την ΑΕΛ και αναφέρει τα εξής:

«Προς                                                                                        

SUPER LEAGUE 2

Πρόεδρο κ. Λεωνίδα Λεουτσάκο

Λάβαμε σήμερα αργά το βράδυ 20/7/2021 με email πρόσκληση για έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 για αύριο 21/7/2021 και ώρα 12:00, με θέμα «Αδειοδότηση των ΠΑΕ».

Με αγανάκτηση σας δηλώνουμε ότι ο Πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξιος Κούγιας δεν είναι ούτε στοιχηματζής, ούτε λαθρέμπορος, ούτε έμπορος ναρκωτικών, ούτε έμπορος όπλων, ούτε απατεώνας που εξαπατά τράπεζες της Αυστραλίας και της Ιαπωνίας και όλες τις εργάσιμες ώρες κάθε ημέρα εδώ και 47 χρόνια ασχολείται στα δικαστήρια.

Θέλουμε να σας ρωτήσουμε με ποιο δικαίωμα εξευτελίζεται την Ένωση με αυτού του είδους τις αιφνιδιαστικές ενέργειες και συγκαλείται έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο για ένα θέμα το οποίο έχει λυθεί οριστικά και αμετάκλητα από την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της Ε.Π.Ο. και δεν αντιλαμβανόμεθα την σκοπιμότητα της συζητήσεως.

Έχουμε αναγκαστεί να σας αποστείλουμε εξώδικη πρόσκληση-διαμαρτυρία και σας δηλώνουμε κατηγορηματικά για οποιαδήποτε παρανομία από τούδε και στο εξής θα απευθυνθούμε στα Αρμόδια Δικαιοδοτικά Όργανα, αλλά και στους ποδοσφαιρικούς και κανονικούς Εισαγγελείς, ενημερώνοντας και τους κ.κ. Lakovic και Γεωργίου, αλλά και την UEFA.

Αυτά και ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε.

Όπως αντιλαμβάνεστε η παρουσία του κ. Κούγια για αύριο είναι αδύνατη και αυτό που ζητούμε από εσάς είναι να τηρηθεί η απόλυτη νομιμότητα.

                                                           Για την ΠΑΕ ΑΕΛ

                                                            Αλέξιος Κούγιας

                                                       Πρόεδρος και Ιδιοκτήτης».