Εμβολιάζονται όλοι οι παίκτες της ΑΕΛ με Johnson & Johnson μετά το θετικό κρούσμα Covid-19

H AEΛ με ανακοίνωση ενημερώνει πως υπάρχει κρούσμα νεαρού ποδοσφαιριστή θετικό στον Covid-19, ενώ παράλληλα θέλει να εξασφαλίσει 45 εμβόλια Johnson μίας δόσεως, για τους 35 παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου.

Ανάμεσά τους είναι και ο Κομοτηναίος μέσος Νάσης Στοίνοβιτς, αλλά και ο πρώην οπισθοφύλακας της Ξάνθης και του Πανθρακικού, Θανάσης Παπαγεωργίου.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι διαπιστώθηκε κρούσμα Covid 19 σε νεαρό ποδοσφαιριστή της.

Κατόπιν αυτού του κρούσματος και με δεδομένο ότι στο ρόστερ της ομάδας αυτή τη στιγμή υπάρχουν 35 ποδοσφαιριστές (ως επί το πλείστον νεαροί και ανεμβολίαστοι) η ΠΑΕ ΑΕΛ κινείται μέσω του ιατρικού της επιτελείου στην εξασφάλιση 45 εμβολίων (συμπεριλαμβάνεται το προπονητικό, ιατρικό και υποστηρικτικό επιτελείο) Johnson μίας δόσεως, ώστε να εξασφαλιστεί η ανοσία κατά το στάδιο της βασικής προετοιμασίας στο Καρπενήσι το οποίο θα διαρκέσει 15 ημέρες.

Όποιος από τους συμμετέχοντες στην αποστολή δεν εμβολιαστεί, εκτός αν είναι ήδη εμβολιασμένος, θα αποκλειστεί και δεν θα συμμετάσχει στην βασική προετοιμασία με σκοπό την προστασία των υπόλοιπων μελών της αποστολής».