ΕΠΣ Έβρου: Παραμένει «Εθνικάρας» παρά τις «σειρήνες» ο «Κυριγκόλ»

Στον αγαπημένο του Εθνικό Αλεξανδρούπολης παρά τις προτάσεις από άλλες ομάδες του Νομού Έβρου θα παραμείνει ο Εβρίτης επιθετικός Γιώργος Κυριζάκης.

Ο «Κυριγκολ» επέστρεψε μετά από 3,5 χρόνια στην Κέρκυρα στον Εθνικό, έστω και στην λειψή αυτή χρονιά που έγιναν 3 αγωνιστικές στην Α’ Εβρου, παρά το ενδιαφέρον των Διδυμοτείχου και Ένωσης ΑΛεξανδρούπολης.

Γνωστός «Εθνικάρας» ο Κυριζάκης ήθελε και φέτος παρά το ενδιαφερον των ίδιων ομάδων αλλά του Ορέστη Ορεστιάδας να παραμείνει στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης και να την βοηθήσει, ματώνοντας και πάλι τα αντίπαλα δίχτυα, κάνοντας και πάλι τον Εθνικό μεγάλο με νέα παιδιά από την ακαδημία και με κάποιες δυνατές προσθήκες από την περιοχή.

Μάλιστα όνειρο του είναι να καταφέρει να αγωνιστεί μαζί στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με τον μικρό του αδερφό Θανάση και τον ξάδερφό του Μάριο.

Ο 27χρονος (γεννημένος στις 24/4/1994) Εβρίτης επιθετικός, στον Έβρο έχει ακόμα αγωνιστεί στην Άνθεια και θέλει με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης να φτάσει τα 100 και τα 200 συνολικά στην καριέρα του. Αυτή την στιγμή έχει συνολικά 150.

Στην Κέρκυρα κατάφερε και σκόραρε 84 τέρματα με Αναγέννηση Περιβολίου, Κρόνο Αργυράδων και Οδυσσέα Αυλιωτών, 50 τέρματα έχει με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και 16 με την Άνθεια.