Ορίσθηκαν οι τελικοί Regionals Κ19 στην Αλεξανδρούπολη

Ξεκινάνε νωρίς το πρωί σήμερα οι τελικοί κοριτσιών και ανδρών στην Αλεξανδρούπολη για την ανάδειξη των πρωταθλητών δίδυμων στην άμμο της ΕΣΠΕΘΡ.

Οι Τελικοί των αναπτυξιακών (Regional Juniors) πρωταθλημάτων beach volley 2021 για την Α’ περιφέρεια, Κ 19 (Εφήβων – Νεανίδων που έχουν γεννηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 2003), θα διεξαχθούν το Σάββατο 24 & την Κυριακή 25 Ιουλίου 2021, στις εγκαταστάσεις του CAVO BEACH ARENA στο “CAVOBY THEA THALASSA”, Νέα Χηλή, Αλεξανδρούπολη.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με ότι προβλέπεται στις αντίστοιχες προκηρύξεις της ΕΟΠΕ, την Ειδική Προκήρυξη της ΕΣΠΕ ΘΡΑΚΗΣ-ΑΝ.ΜΑΚ/ΝΙΑΣ και τους Κανονισμούς της Διοργάνωσης.


Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΜΟΝΟ όσοι και όσες είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο Beach Volley της ΕΟΠΕ ΚΑΙ ανήκουν είτε με αθλητική ιδιότητα στην δύναμη της Ε.Σ.ΠΕ.ΘΡ-ΑΝ.ΜΑΚ., είτε εντοπιότητα κατοικίας που να αποδεικνύεται (βλ. προκήρυξη ΕΟΠΕ 2021).Οι ενδιαφερόμενοι-νες, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ή αυτοπροσώπως στα γραφεία της Ένωσης, ή  στο mail: espethr.anm@gmail.com, ή στον Υπεύθυνο διοργάνωσης του τουρνουά (Δημητριάδης Ιωακείμ, κιν: 6973203702, amazonewmaistrou@gmail.com), υποβάλλοντας τις ομαδικές δηλώσεις συμμετοχής τους, με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και το προβλεπόμενο παράβολο, μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Ιουλίου 2021, προκειμένου έγκαιρα να γίνει η αρχική κατάταξη των αθλητών/αθλητριών και να σχηματισθεί το «Κεντρικό ταμπλό» των Αγώνων ανά κατηγορία. Σε περίπτωση πολλών συμμετοχών, ενδέχεται να προηγηθεί προκριματική φάση, την Παρασκευή 23/7/2021. Για τις ομάδες που ΔΕΝ μεταφέρουν βαθμολογία από συμμετοχές τους σε εγκεκριμένα τουρνουά θα διεξαχθεί κλήρωση για την τοποθέτησή τους στο Κυρίως Ταμπλό.
Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή, πρέπει να παρευρίσκονται (έχοντας μαζί τους αντίγραφο της ατομικής τους Κάρτας Υγείας) στην τεχνική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο διεξαγωγής του τουρνουά, το Σάββατο 24/7/2021 και ώρα 09:30.Οι πρωταθλήτριες ομάδες, διεκδικούν την απευθείας πρόκρισή τους στο κυρίως ταμπλό   του τελικού τουρνουά του πανελλήνιου πρωταθλήματοςΚ19 που θα διεξαχθεί 06-08 Αυγούστου 2021 στη Κυανή Ακτή Πρέβεζας.