Βόμβα Μελιόπουλου: «Σκεφτόμουν να σταματήσω το ποδόσφαιρο όταν ήμουν ακόμα στη Ξάνθη»

Δύο χρόνια αφότου πήρε τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλέιψει το ποδόσφαιρο, ο Δημήτρης Μελιόπουλος πέτυχε στις Πανελλαδικές εξετάσεις και εισήχθη στο Τμήμα Φιλολογίας των Ιωαννίνων.

Ο Μελιόπουλος αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Ξάνθης, υπήρξε διεθνής, πήγαινε σχολείο στην πόλη της Ξάνθης και έγινε επαγγελματίας από την ομάδα του ΑΟΞ εώ κλήθηκε και στις μικρές Εθνικές. Αποτελούσε το μεγάλο ταλέντο της ομάδας και πουλήθηκε με ποσό ρεκόρ στην ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά μερικούς μήνες μετά ο ίδιος αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του, αφού αναφέρει ότι «με ταλάνιζε δυο χρόνια η απόφαση να σταματήσω το ποδόσφαιρο», κάτι που σημαίνει ότι ουσιαστικά είχε έρθει κοντά στο οριστικό τέλος, πριν πάρει την μεταγραφή στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Οι εξετάσεις ήταν πιεστικές. Περίμενα να γράψω 14 με 15. Μάλλον περνάω. Με βάση τις περσινές  περνάω στα Γιάννενα και ίσως στη Θεσσαλονίκη. Το ποδόσφαιρο δεν μου λείπει. Με ταλάνιζε δυο χρόνια η απόφαση να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Το έκανα στα 19 μου. Ήξερα ότι ήθελα να πάρω άλλο δρόμο».