Η επιστολή παραίτησης του Νίκου Κεχαγιά στην ΕΠΟ και η ευχαριστήρια δήλωση του Κώστα Κωνσταντινίδη

Ο Νίκος Κεχαγιάς το μεσημέρι της Τετάρτης ανακοινώθηκε ως νέος τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του ΑΟΞ. Λίγες ώρες νωρίτερα είχε γνωστοποιήσει στην ΕΠΟ την απόφασή του να αποχωρήσει από τη θέση τού προπονητή της Εθνικής Νέων.

Ο Κεχαγιάς ο οποίος εργαζόταν στην Ομοσπονδία από τον Σεπτέμβριο του 2018, οπότε και ανέλαβε καθήκοντα ομοσπονδιακού στην Εθνική Παίδων. Ο ίδιος, σύμφωνα με την ενημέρωση της Ομοσπονδίας, απέστειλε την ακόλουθη ευχαριστήρια επιστολή:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Ομοσπονδίας και τους τεχνικούς διευθυντές με τους οποίους συνεργάστηκα άριστα, κ.κ. Βρύζα, Μπασινά, Κωνσταντινίδη, όπως επίσης τα τεχνικά και τα ιατρικά teams που ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια.
Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να εργαστώ στις Εθνικές Ομάδες και τα χρόνια που πέρασα στην Εθνική Παίδων με αποκορύφωμα την πρόκριση μας στην τελική φάση του EURO, αλλά και στην Εθνική Νέων ήταν ξεχωριστά και μοναδικά. Εύχομαι στις μικρές Εθνικές να συνεχίσουν με επιτυχίες και να τροφοδοτούν με ποδοσφαιριστές το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση της Ε.Π.Ο. υπό τον Θοδωρή Ζαγοράκη και να δούμε την Εθνική μας Ομάδα στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Η Εθνική Ελλάδος είναι πάντοτε πάνω & πέρα από όλους.
Με εκτίμηση και σεβασμό
Κεχαγιάς Νίκος»

Με αφορμή την απόφαση του Νίκου Κεχαγιά, ο Εβρίτης Τεχνικός Διευθυντής Εθνικών Ομάδων Κώστας Κωνσταντινίδης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ευχαριστώ τον Νίκο για τη δουλειά και την αφοσίωσή του ως προπονητής των Εθνικών Ομάδων, καθώς και για την πολύτιμη συμβολή του στην εξέλιξη των νεαρών διεθνών παικτών. Η συνεργασία του ήταν υποδειγματική και εύχομαι ειλικρινά καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».