ΕΠΣ Ξάνθης: Δεν το κουνάει από τον Ζυγό ο Ανέστης Παπαδόπουλος! Ανανέωσε εκ νέου με τον Ηρακλή

Στο ρόστερ του Ηρακλή Νέου Ζυγού θα παραμείνει για ακόμη μία χρονιά ο Ανέστης Παπαδόπουλος.

Ο νεαρός κεντρικός μέσος, που αποτελεί παίδι της περιοχής και της ομάδας του Νέου Ζυγού Ξάνθης, συμφώνησε να φορά και τη νέα σεζόν τα «κυανόλευκα» στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης, καθώς άλλωστε την περασμένη σεζόν δεν υπήρξε αγωνιστική δράση παρά ελάχιστα.

Ως ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, υπήρξε μέλος του ρόστερ που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης το 2018-2019, ενώ ήταν παρόν και στην μεγάλη στιγμή για τον σύλλογο, της παρουσίας του δηλαδή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής όπου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος. Στο παιχνίδι των Σερρών μάλιστα (με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό), ο Παπαδόπουλος φορέσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή Ζυγού Ξάνθης: Ο Ηρακλής Ζυγού Ξάνθης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μαζί μας και στη νέα σεζόν 2021-22 θα είναι ο κεντρικός μέσος Αναστάσιος Παπαδόπουλος! Ο Ανέστης ήταν παρών στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2018-19, φυσικά στη συμμετοχή μας στην Γ’ Εθνική την ποδοσφαιρική χρονιά 2019-20 και στη σεζόν 2020-21 στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης.Καλή ποδοσφαιρική χρονιά Ανέστη, με υγεία πρώτα από όλα