ΕΣΠΕΘΡ: Στις 17 και 18 Ιουλίου οι τελικοί των Regionals στην Αλεξανδρούπολη

Ορίσθηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των Regionals Beach Volley της ΕΣΠΕΘΡ-ΑΝΜΑΚ, οι οποίοι θα γίνουν στην Αλεξανδρούπολη και στο Experts Beach Club.

Οι Τελικοί των αναπτυξιακών (Regional Juniors) πρωταθλημάτων beach volley 2021 για την Α’ περιφέρεια, Κ 17 (Παίδων – Κορασίδων που έχουν γεννηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 2005), θα διεξαχθούν το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιουλίου 2021, στις εγκαταστάσεις του EXPERTS BEACH CLUB στο Χάραμα (Γιορτή κρασιού) Αλεξανδρούπολης.

Οι ενδιαφερόμενοι-νες, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ή αυτοπροσώπως στα γραφεία της Ένωσης, ή  στο mail: espethr.anm@gmail.com, ή στον Υπεύθυνο διοργάνωσης του τουρνουά (Κρεούζης Ηλίας, κιν: 6932385515, e-mail:kreoyzhshlias@hotmail.com), υποβάλλοντας τις ομαδικές δηλώσεις συμμετοχής τους, με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και το προβλεπόμενο παράβολο, μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Ιουλίου 2021, προκειμένου έγκαιρα να γίνει η αρχική κατάταξη των αθλητών/αθλητριών και να σχηματισθεί το «Κεντρικό ταμπλό» των Αγώνων ανά κατηγορία. Σε περίπτωση πολλών συμμετοχών, ενδέχεται να προηγηθεί προκριματική φάση, την Παρασκευή 16/7/2021.


Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή, πρέπει να παρευρίσκονται (έχοντας μαζί τους αντίγραφο της ατομικής τους Κάρτας Υγείας) στην τεχνική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο διεξαγωγής του τουρνουά, το Σάββατο 17/7/2021 και ώρα 08:30. Για τις ομάδες που μεταφέρουν βαθμολογία από συμμετοχές τους σε εγκεκριμένα τουρνουά θα διεξαχθεί κλήρωση για την τοποθέτησή τους στο Κυρίως Ταμπλό.


Οι πρωταθλήτριες ομάδες, διεκδικούν την απευθείας πρόκρισή τους στο κυρίως ταμπλό   του τελικού τουρνουά του πανελλήνιου πρωταθλήματος Κ17 που θα διεξαχθεί 06-08 Αυγούστου 2021 στη Κυανή Ακτή Πρέβεζας.