LIVE από το γήπεδο του ΑΟΞ το τελικό μπαράζ για την άνοδο στην SL2: Ορφέας Ξάνθης – ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα Ορφέας Ξάνθης – ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου για την 5η και τελευταία αγωνιστική των μπαράζ των πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής, από τον οποίο θα δοθεί το τέταρτο και τελευταίο εισιτήριο για την άνοδο στην Super League 2.

Ο αγώνας μεταδίδεται τηλεοπτικά απευθείας από το Next TV και ραδιοφωνικά από τον Life FM σε περιγραφή του Στάθη Παπαδόπουλου και σχολιασμό Γιάννη Τσιλιγκιρίδη, με το ThrakiSportS να αναμεταδίδει μέσα από την σελίδα του την περιγραφή και τα σχόλιά τους ώστε να έχουν άμεση ενημέρωση όλοι οι θρακιώτες φίλοι που δεν έχουν πρόσβαση στους τηλεοπτικούς ή ραδιοφωνικούς τους δέκτες. Παράλληλα φυσικά θα ανανεώνεται και η συγκεκριμένη ανάρτηση με όλα τα νεώτερα στοιχεία και την ευχή στο τέλος του αγώνα ο Ορφέας να πανηγυρίζει την άνοδο στα επαγγελματικά πρωταθλήματα για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Ωρα 17:30 Μεγάλο παιχνίδι που κρίνει την άνοδο στην SL2. Ο Ορφέας έχει 4 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι 6, με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας να είναι ανάμεσά τους και να έχει 5 αλλά να έχει και ρεπό.

Ωρα 17:34 Πρακτικά ο Ορφέας αν κερδίσει φτάνει τους επτά βαθμούς, προσπερνά Μηχανιώνα και Καναλάκι και παίρνει μετά την Αναγέννηση Καρδίτσας το δευτερο εισιτήριο για την SL2.

Ωρα 17:37 Σε διαφορετικό αποτέλεσμα ο Ορφέας μένει είτε τρίτος σε περίπτωση ισοπαλίας σε ισοβαθμία με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας είτε τέταρτος σε περίπτωση ήττας.

Ωρα 17:41 Εχουμε ενδεκάδα για τον Ορφέα Ξάνθης: Γεωργουσης, Χακή Τζαμπαζ, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Παπαδόπουλος, Μαυροπουλος, Γκασιμπαγιαζίδης, Μελισσοπουλος Α, Μελισσοπουλος Ν, Τορομανίδης, Βουλγαρίδης

Ωρα 17:44 Ο Αχέρων Καναλακίου ξεκινά με τους Βλάχο, Κωνσταντίνου, Τάτση, Φράγκο, Βασιλάκη, Μανιώτη, Γεωργακη, Ποτσης, Βερμπης, Ντοκος και Ζδραβος Ριζος.

Ωρα 17:50 Αξίζει να σημειωθεί ότι το άλλο ματς του ομίλου ανάμεσα στον Διαγόρα Στεφανοβικείου και την Αναγέννηση Καρδίτσας ξεκίνησε στις πέντε, είναι στο ημίχρονο και οι γηπεδούχοι κερδίζουν με 1-0.

Ωρα 17:53 Βέβαια αξίζει να πουμε ότι ο Διαγόρας δεν έχει βαθμό και ακόμα κι αν κερδίσει δεν φτάνει τον Ορφέα, ενώ η ιστορική Αναγέννηση Καρδίτσας έχει εξασφαλίσει την άνοδο.

Ωρα 17:57 Διαιτητής εχει οριστεί ο αξιολογημένος για SL Φώτης Πολυχρόνης από την Πιερία με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Βρούζος, επίσης του Συνδέσμου Πιερίας, και Νίκο Τοροσιάδη του Συνδέσμου Μακεδονίας. Τέταρτος του αγώνα θα είναι ο Παναγιώτης – Ραφαήλ Τσιάρας της ΕΠΣ Καβάλας, ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Γιάννης Στρατούδης του Συνδέσμου Έβρου.

1′ Πρώτη υποψια ευκαιριας για τον Ορφέα με την προωθηση που εκανε και την παραλληλη σεντρα, αλλα η μπάλα στα χέρια του αντίπαλου γκολκίπερ.

6′ Κιτρινη κάρτα στον Χακη Τζαμπάζ για επικίνδυνο παιξιμο και φαουλ στον Ζβδράβο Ριζο.

7′ Πολύ καλή εκτέλεση από Βερμπή, πετάγεται ο Γεωργούσης και διώχνει ούτε καν σε κόρνερ αλλά σε πλάγιο άουτ.

9′ Ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, σουτ του Ντοκου, κοντραρε ο Μαυροπουλος και πέρασε εκτος η μπαλα

12′ Προσπαθεί να πάρει λίγα μέτρα πλέον ο Ορφέας, ως τώρα έχει δείξει καλύτερα σημάδια το Καναλάκι

15′ Βγήκε μπροστά ο Ορφέας και παραλίγο σε αντεπίθεση από δεξιά να απειλήσει αλλά πρόλαβαν οι γηπεδούχοι.

20′ Εικοσάλεπτο στον αγώνα χωρις σκορ μέχρι στιγμής

23′ Cool break για να δροσιστουν οι παίκτες, άλλωστε είναι πολλή η ζέστη (33 βαθμούς κελσίου έδειχνε το θερμομετρο στο αυτοκίνητ πιο πριν)

25′ Φαουλ του Τορομανίδη, καλή εκτέλεση, λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο. Ευκαρία για την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης

28′ Γκοοοοοοοοοοοοοολ ο Ορφέας Ξάνθης. Με προβολή από κοντά ο πρώτος σκορερ τη ομάδας Αλέξανδρος Μελισσόπουλος μετά από φάουλ από τα δεξιά του Γιώργου Κατρανίτσα. Ορφέας Ξάνθης – Αχέρων Καναλακίου 1-0

30′ Με την συμπληρωση του πρωτοι ημιωρου ο Ορφέας έφτασε σε σκορ ανοδου

33′ Θυμιζουμε οτι ο Αλεξανδρος Μελισσόπουλος ειναι ο πρώτος σκορερ του 1ου Ομιλου της Γ’ Εθνικης αλλά ειχε μεινει ασφαιρος στην διαδικασία των μπαράζ

35′ Αλλα δεκα λεπτα για το ημιχρονο

40′ Εχει γινει κάπως πιο σκληρο το παιχνιδι πλέον ενώ η αίσθηση είναι ότι μετά το γκολ ο διαιτητής παίζει κάπως περισσότερο τους φιλοξενούμενους.

45′ Μπαινουμε στις καθυστερήσεις, 3 λεπτά

45+4′ Τελος ημιχρόνου. Ο Ορφέας μετά το τέλος του πρώτου μισού του αγωνα είναι μπροστά και απέχει 45 λεπτά από την άνοδο. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ορφέας Ξάνθης – Αχέρων Καναλακίου 1-0

Ωρα 18:55 Πάνω από 250-300 άτομα στο γηπεδο ενώ υπάρχουν και 15-20 φίλοι των φιλοξενούμενων, σε ένα σκληρό παιχνίδι που είχε αν τις μετρήσαμε καλά έξι κίτρινες στο πρώτο μέρος

Ωρα 19:00 Δεν ειχαμε καμία αλλαγή στο πρώτο ημιχρονο, να δουμε αν θα κάνουν διορθωτικές κινήσεις οι δυο προπονητές στο ξεκινημα του δευτερου ημιχρονου

46′ Ξεκινά το δεύτερο ημίχρονο

48′ Καπως πιο δυναμικά οι φιλοξενούμενοι στο ξεκίνημα του αγώνα

53′ Εχει ισορροπήσει κάπως ο Ορφέας μετά το δυναμικό πρώτο τρίλεπτο του Καναλακίου

55′ Φαουλ με τον Ντοκο για το Καναλάκι, πέρασε ο κίνδυνος, μια σέντρα μετά και ο διαιτητής δείχνει κόρνερ με την πίεση να συνεχίζεται

59′ Πρώτη αλλαγή για τον Ορφέα Ξάνθης. Ο Νικος Μελισσόπουλος απασχολεί, ο Πασχαλάκης μπαίνει στην θέση του που είχε αποχωρήσει τραυματίας από το ματης της περασμένης Κυριακής στη Μηχανιώνα.

63′ Πιέζει το Καναλάκι, αλλά ο Ορφέας συνεχίζει να αμυνεται καλα. Μενει μιση ωρα αγωνα

65′ Νεα διακοπή στο ματς για χτυπημα επάνω στον Αλέξανδρο Μελισσόπουλο, που ειναι πεσμενος αλλά θα συνεχίσει κανονικά.

70′ Φτασαμε 20 λεπτά πριν το τέλος, ο Ορφέας κρατά χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα μέχρι στιγμής

75′ Αυξάνει την πίεση ο Ορφέας, ο κόσμος αυξάνεται σιγά σιγά στο γήπεδο ενώ τα παιδιά της ακαδημίας προσπαθούν να εμψυχώσουν τους παίκτες.

80′ Μένουν πλέον δέκα λεπτά, τόσα απέχει ο Ορφέας Ξάνθης από την άνοδο στην SL2.

82′ Αλλαγή για τον Ορφέα. Ο Τορομανίδης βγαίνει υποβασταζόμενος, μπαίνει στην θέση του ο Γκουρτσης. Εχουν μπει και Κιολεϊδης και Σουκρη.

85′ Πεντε λεπτά ακόμα, έχει γινει ροντέο το ματς όπως γινεται αντιληπτο.

89′ Ακυρώνεται τέρμα των φιλοξενούμενων καθώς έχει ξεκινήσει εμφανώς από θέση οφσάιντ. Περιμένουμε τις καθυστερήσεις.

90′ Συμπληρώσαμε την κανονική διάρκεια, παίζουμε πλέον καθυστερήσεις και ο τέταρτος δείχνει 9 λεπτά. Ναι, εννέα λεπτά καθυστερήσεις και στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε διακοή για νερά. Εννέα λεπτά από την άνοδό του ο Ορφέας Ξάνθης

90+5‘ Χαμός, ομηρικές μάχες

90+9′ ΤΕΕΕΕΕΕΕΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 2!!!