Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! Με γκολ-«Μέλι» «έπνιξε» το Καναλάκι και ΑΝΕΒΗΚΕ στην SL2 η ΟΡΦΕΑΡΑ!!!

Με τέρμα του πρώτου του σκόρερ Αλέξανδρου Μελισσόπουλου ο Ορφέας Ξάνθης νίκησε με 1-0 και τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου και ολοκλήρωσε μια ονειρική χρονιά επιτυγχάνοντας την ΑΝΟΔΟ της θρακιώτικης ομάδας στα επαγγελματικά πρωταθλήματα για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Το σύνολο του Μπάμπη Χατζημεστή, του ανθρώπου του οποίου φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή αυτή η επιτυχία, έπαιζε για ένα και μόνο αποτέλεσμα. Τη νίκη. Και με έξυπνη τακτική, υπομονή, επιμονή αλλά και τύχη, κατάφερε αυτό που πριν ακριβώς 9 μηνες, όταν ξεκινούσε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, φαινόταν ακατόρθωτο. Οχι απλά να κατακτήσει τον τίτλο στον 1ο Ομιλο της Γ’ Εθνικής αλλά να πετύχει μέσα από τα μπαράζ των πρωταθλητών την μεγάλη άνοδο στα επαγγελματικά σαλόνια της SL2, δεδομένης της απόφασης για αναδιάρθρωση και συγχώνευση των δυο μικρότερων επαγγελματικών κατηγοριών.

Το χρυσό τέρμα επετεύχθη με προβολή από κοντά του Αλέξανδρου Μελισσόπουλου λίγο πριν συμπληρωθούν 30 λεπτά αγώνα έπειτα από στημένη φάση και συγκεκριμένα φάουλ από τα δεξιά του Γιώργου Κατρανίτσα. Αυτό το γκολ αποδείχθηκε αρκετό αφού έχοντας άριστη αμυντική τακτική, ο Ορφέας εξουδετέρωσε τα ατού της ομάδας της Πρέβεζας και απειλήθηκε ελάχιστες φορές με ισοφάριση. Καπως έτσι ήρθε η τεράστια νίκη που σημαίνει και άνοδο μετά από 103 λεπτά αγωνα, αφού οι διαιτητής κράτησε τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις στο πρώτο ημίχρονο και εννιά λεπτά καθυστερήσεις στο δεύτερο ημίχρονο. Περισσότερα σε λίγο…