Τα συγκινητικά λόγια του Δημήτρη Παγωνίδη για τον χαμό του «αδερφού» Γιώργου Μαρινάκη

Ο υπεύθυνος της ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής Δημήτρης Παγωνίδης αναφέρθηκε με συγκινητικά λόγια για την του προέδρου τα τελευταία χρόνια της ακαδημίας και του καλού φίλου, Γιώργου Μαρινάκη.

Μεταξύ άλλων έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τα εξής:

ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ κλαίνε για σένα σήμερα όλοι αυτοί που τίμησες όσο ζούσες η οικογένεια σου οι φίλοι σου οι συναθλητές σου οι μαθητές σου οι άνθρωποι των γραμμάτων και των γηπέδων.Οι απλοί και ταπεινοί γεμίζουν σήμερα με δάκρυα τα κύπελλα που κοσμούν την γωνία της οικίας σου.

Κλαίνε για σένα σήμερα όλοι αυτοί που πάλεψες μαζί τους που αγωνίστηκες μαζί τους που γέλασες μαζί τους που έκλαψες μαζί τους.

Κλαίνε αυτοί που πορεύτηκες μαζί τους και όλοι αυτοί που βάδισες μπροστά μαζί τους.

Αυτή οι ευγένεια του χαρακτήρα σου και οι ταπεινότητα που είχες μας δίδαξε την αγάπη γιατί ήξερες και εσύ ο ίδιος να αγαπάς.Αγαπούσες τους ανθρώπους,αγαπούσες τη ζωή μαθαίνοντας μας να αγαπούμε και όχι να χρησιμοποιούμε.

Ήσουν ένας καλός ακροατής άκουγες και ζύγιζες έχοντας μια αποκρυσταλλωμένη άποψη από την οποία λάμβανες καίριες αποφάσεις μπαίνοντας πάντα μπροστά για να της υλοποιήσεις.

Φεύγεις όπως ξεκίνησες. Με τα χέρια καθαρά. Έντιμος αξιοπρεπής και ακέραιος ως το τέλος.

Όταν πρωτογνωριστήκαμε το 2011 έχοντας κοινό όραμα και στόχο τη δημιουργία ενός υγιούς κυττάρου της κοινωνίας όπως είναι τα τμήματα υποδομής δεν γνωρίζαμε ότι αυτή η φιλία θα γινόταν όλο και πιο δυνατή μέσα στο πέρασμα των χρόνων και φτάνοντας στο σήμερα να είμαι περήφανος, ευλογημένος και να ευχαριστώ το Θεό που μας οδήγησε στο ίδιο μονοπάτι.Για 10 Χρόνια αδελφέ μου μοιραζόμασταν όμορφες στιγμές οι οποίες θα μείνουν ανεξίτηλες και χαραγμένες για πάντα στην ψυχή μου.

Η εικόνα σου, η ομιλία σου, ο χαρακτήρας σου, το χαμόγελο σου και όλα τα όμορφα στοιχεία της προσωπικότητας σου θα είναι για πάντα στη σκέψη μου και θα σε κρατούν ζωντανό για πάντα στην καρδιά και στο μυαλό μου.

Όχι αδελφέ μου δεν έφυγες θα ζεις καθημερινά μαζί μας. Το έργο σου και η μορφή σου δεν μπορούν να σβηστούν ποτέ

Θα σε θυμάμαι για πάντα με αγάπη και με απέραντη εκτίμηση.Να πας στο καλό και να μείνεις ήσυχος.Αφήνεις πίσω σου βαριά παρακαταθήκη.

Καλό σου ταξίδι αδελφέ μου και να μας προσεχείς όλους από εκεί πάνω.Και κάποια μέρα θα ανταμώσουμε ξανά.