Σφοδρή επίθεση του ΜΓΣ Εθνικός στον ΟΕΓΑ: «Ντροπή και αίσχος, δημιουργούν τραμπούκους και χούλιγκανς»

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε το απόγευμα του Σαββάτου ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης δια της αντιπροέδρου του Βίκυς Κοϊνάκη στον Ομιλο Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης.

Χωρίς να κατονομάει τον σύλλογο του ΟΕΓΑ αλλά φωτογραφίζοντάς τον επαρκώς, καθώς δημοσιοποίησε φωτογραφίες από το ΤΟΛ Μαΐστρου, τον κατηγόρησε ότι εκπαιδεύει τους αθλητές στον τραμπουκισμό και τον χουλιγκανισμό – και μάλιστα υπό την επιγραφή «Ευ Αγωνίζεσθαι».

Αφορμή ότι οι άνθρωποι του συλλόγου έδεσαν όργανα με συρματόσχοινα, «λειτουργώντας χωρίς ηθικούς φραγμούς με τη βία, την απαξίωση θεσμών και αποφάσεων της ίδιας τους της ομοσπονδίας και του Δήμου».

Προφανώς η όποια εκκεχυρεία φάνηκε να υπάρχει μετά την παρέμβαση της Ομοσπονδίας Γυμναστικής και την συνάντηση των προέδρων των δυο συλλόγων ενώπιον του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη, έλαβε τέλος.

Η ανάρτηση του ΜΓΣ Εθνικός έχει ως εξής:

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ
Οι εικόνες ντροπής από ανθρώπους που δεν έχουν θέση στον χώρο του αθλητισμού
Εικόνες που κάνουν τον γύρω της Ελλάδας και αφήνουν άφωνους ανθρώπους του αθλητισμού και όχι μόνο
Δεμένα όργανα με συρματόσχοινα από ανθρώπους που εκπαιδεύουν τους αθλητές στον τραμπουκισμό και στον χουλιγκανισμό …
Εικόνες από ανθρώπους που φοβούνται να δείξουν την αξία τους στο γήπεδο και στους αγώνες λειτουργώντας χωρίς ηθικούς φραγμούς με τη βία, την απαξίωση θεσμών και αποφάσεων της ίδιας τους της ομοσπονδίας και του Δήμου.
Εικόνες από πράξεις ανθρώπων που αυθαίρετα οικειοποιούνται τον χώρο και τα όργανα του Δήμου και της ομοσπονδίας εμποδίζοντας την ανάπτυξη του αθλήματος. Ο χώρος και τα όργανα φυσικά ανήκουν σε ΟΛΟΥΣ τους ΑΘΛΗΤΕΣ!
Εικόνες από έργα αλαζονικής συμπεριφοράς ανθρώπων που θεωρούν (και εφόσον δεν υπάρχει αντίλογος από τις αρχές) ότι το Δημοτικό Κτίριο τους ανήκει Εικόνες που ευτυχώς στους άλλους κλειστούς ή ανοιχτούς αθλητικούς χώρους της Αλεξανδρούπολης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Όλα τα σωματεία συνυπάρχουν και συνεργάζονται για την εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων τους με κύριο άξονα υγιής αθλητισμός= υγιή παιδιά
Εικόνες προσβολής των αξιών και απαξίωσης των ιδεών και ιδανικών του αθλητισμού οι οποίες διαδραματίζονται δίπλα μας βιώνοντας τα παιδιά καταστάσεις ντροπής. Οι μελλοντικοί τραμπούκοι δε “γεννιούνται” … ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!!Και όλα αυτά διαδραματίζονται κάτω από την επιγραφή “Έυ Αγωνίζεσθαι” ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΊΑ!!!!
Εικόνες εις βάρος του υγιούς αθλητισμού, των αθλητικών προτύπων , της άμιλλας και του συναγωνισμού των υγιών, στο νου και στο σώμα, παιδιών. ΕΙΚΌΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ =ΧΊΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ!!!!

Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος

https://www.facebook.com/groups/336170583440881/permalink/1591681081223152/